Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesztor87

    senior tag

    válasz axioma #3567 üzenetére

    Röviden annyi hogy 3k/hó/LTP így indultunk anno. Csak azért nyitottuk mert ingyen volt. Aztán különböző időpontokban emeltük meg a befizetések összegét. Mikor a 49. hónapnál jár az LTP, az egyikünk LTP-je lesz ~600e ft, a másik meg 800e ft.
    Namost mikor én bementem az OTP-be hogy szeretnék többet fizetni, az a szerencsétlen aki az LTP-t intézte, az csak a befizetést emelte meg, a hozzá kapható hitelt nem... felhívtam a Bank LTP-s részét, rákérdeztem hogy az miért van hogy a megtakarítás megemelkedett, a szerződéses összeg meg nem sokkal, ez miért van? Az volt a válasz hogy én miért nem kértem hogy azt is emeljék meg... király, magyarán nekem kellett vna tudnom hogy azt is emeljék meg külön xD
    Na szval innen van az, hogy nem az LTP-s hitellel, hanem sima kamat támogatott lakáshitellel számolunk.

    Nem tudom még hogy vennénk igénybe a hitelt, most abban bízunk nagyon hogy jövőre bele tudunk vágni. Lesz ez az 1,4M ft LTP-s összeg a kezünkben, meg addig bízom benne hogy egy 6-800e ft-ot mellé teszünk, amiből a kezdeti dolgokat fizetjük. Remélem elég lesz.

    Lehet hogy hülyeség, de úgy számoltam hogy egy hosszú futamidő mellett tudunk félre tenni, így ha bármi gebasz van akkor a kiadás oldal vékonyabb, mert az LTP-t könnyebben tudjuk szüneteltetni. Viszont ha a kezünkben van a megtakarítás belőle, akkor meg végtörlesztünk:)

Új hozzászólás Aktív témák