Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kurtuzov

    senior tag

    válasz veze #1087 üzenetére

    Köszönöm a tippet.
    A Sharkoon termékeit ismerem, meg vagyok velük elégedve, sokkal informatívabb a honlapjuk is - ez nekem fontos.
    Ha jól látom az általad linkelt terméknek még firmware frissítése is van JMicron chipset esetében - ami érdembeli odafigyelést jelent, ez pozitívum.
    Az már kevésbé, hogy lehet ilyen és olyan chipsettel is venni ugyanazt, jó lenne tudni milyenek vannak. Valószínű itt a chipsetek nem akkora jelentőségűek, mint az SSD-knél, de egy akár vázlatos áttekintést szívesen olvasnék itt a PH! hasábjain az USB 3.0 chipsetekről.

    Az elöl levő bekapcsológomb azért tetszene, mert már van egy ilyenem
    Raidsonic Icy Box IB-390StUS-B
    [link]
    egy ilyennel SAMSUNG HD154UI
    [link]
    és zárható szekrény polcán tartom. Ahhoz, hogy könnyen be tudjam kapcsolni a hátulja néz felém, mert ott van a tápkapcsoló és a zavaró kábelek is. Elegánsabb lenne ilyen esetben az elöl levő bekapcsológomb.
    Amúgy a Raidsonic Icy Box IB-390StUS-B termékkel nem vagyok megelégedve. Működés szempontjából nincs vele ugyan gond, a HDD sem melegszik, azonban a kábel csatlakozások gyatrák. Mind a buci tápcsatlakozó, mind az USB csatlakozóban lötyögnek a kábelek, ha többet lenne mozgatva a HDD akkor rendszeresen igazgatni kellene ezeket.
    Emiatt a választásnál az is fontos szempontom, hogy milyen a tápkábel. Legyen az a fajta, ahol a dugóval van egyben a táp, nem pedig az, amelyik ált. két kábeldarabból áll és a tápegység a kábel közepén van. Mert ez utóbbi kábele vaskosabb, a táp nagyobb, jóval kevésbé rendezhető/kötegelhető/hordozható.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák