Nah...
Elkezdtem olvasgatni a fórumot, ugyanis nekem is egy PATA+SATA képes reck lenne az igazi, ami FireWire és USB-n is csatlakoztatható... és FireWirw porton láncba fűzhető.
viszont nálam napi 23.5 órát menne, tehát elég fontos a zajtalanság és a hűtés. És mivel nem akarja az ember a vinyót megsütni, inkább legyen egy kis alapzaj...
Nekem a gépben jelenleg egy igen forrófejű Maxtorom van, 8cm-es ventivel hűtőm 5V-ot kap, teljeseng hangtalan...
Kimondottan az elektronika melegszik azon a xaron, szóval arra fújom a levegőt.
Mivel a vinyók többségénél az elektronika és az alu test között egy hő és elektromosan szigetelő szivacs van, ezért ha magát a vinyótestet hűtöm, attól még a chippek melegednek, és melegek is maradnak...
Persze azért kevéssé, de nekem edig az összes vinyómon az elektronika szált el, amit meg sajnos nem igazán lehet levegőn kívül mással hűteni.
Mellesleg hogy milyen vastag alulemezből készül a keret az nem változtat a hőleadó képességén... csak a színe és a felülete.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szóval összefoglalva egy olyan recket keresek, ami PATA-SATA / USB-FW-s és AKTÍV hűtéssel is rendelkezik...
Ha valki látott ilyet kérem jelezen.. köszi
iPhone4 + amd 3

. Kapcsolo erintkezes, esetleg kabelek erintkezese nem jo. Vagy meg arra is gyanakszom, hogy a HDD jobban terheli, mint amit a hazam tapja adni tud. Egy Samsung HDD van benne.