Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog (1)

    válasz blakey #24970 üzenetére

    Ettől a 400-as hibától nem tudtam szabadulni. Bármit csináltam, csak ott maradt néhány eszközön, de természetesen a fejlesztésre használt virtuális gépeimen maradéktalanul ment mindig a stream. RPi-n viszont LE alatt sikerült reprodukálni a hibát és hosszas bogarászás után kiderült, hogy nem Kodi lejátszási bug ez, hanem az API nehezményezi a gyors csatornaváltásokat. Hála a mrdini.routines csomagnak, mostantól pontosabban meg tudom állapítani a hiba okát, így kiadtam egy új MindiGo verziót (remélhetőleg az utolsót a mai napra :DDD), ami innentől nem fogja minden hibára rámondani a külföldi IP tippet, hanem ténylegesen kiírja majd a szerver gondját.

    Pl.:

    Mint kiderült, bevezettek egy ilyen korlátozást. Az addon NEM fogja 5 másodperc múlva újra próbálkozni, kézzel kell azt megtenni. Ha van rá igény - hogy mégis megtegye - bátran jelezzétek. Én sok értelmét nem láttam. Viszont kéretik a csatornaváltások közt öt másodpercet kivárni és nem spammelni az indítást, ugyanis a weben eleve nem lehetséges ilyen gyorsan váltogatni a csatornákat, hamar kiszűrnék. Ha nagyon muszáj, rakok az addonba szándékosan védelmet, de mivel ez is csak lassítaná a GUI-t, inkább hagytam így egyelőre. Meglátjuk.

    A lejátszás innen opciót pedig az imént ecsetelt okokból kifolyóan - amennyiben lehetséges - mostantól kéretik nem használni, mivel ezen az úton is letöltésre kerül az összes csatorna linkje, ezzel spammelve a kiszolgálüt. Sajnos a Kodi nem teszi a kiegészítők számára elérhetővé az opció eltávolítását, de ha lehetne, már kiszedtem volna. Akinek eddig gondja volt, a balklikkes lejátszással, nagyon remélem ez a release azt is rendbe teszi, így amúgy sem lesz rá szükség. Ha mégis, jelezzétek, teszek abba a menübe egy szimpla lejátszás opciót.

    MindiGo v1.0.8 a repóból, vagy Githubról tölthető.

    Köszönöm a türelmet, tesztelést, visszajelzéseket!

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák