Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Kedves Felhasználók!
Túlléptük az 50 000. hozzászólást, az jó üzletfelek ajánlása itt történik ezentúl.
További jó üzletelést mindenkinek.
z0d1AK -
Quan-Chi
őstag
piros pontot kérnék cptbaloo -nak a 2x1gb memóriáért ...sajnos a hirdetést törölte a kolléga
-
Prego
senior tag
Piros pötty clooney-nak a monitorért, elhozta, összeszerelte, megvárta amíg letesztelem.
Másik pötty VateRicsi nek a telefonért,az üzlet simán zajlott -
tuctuc
aktív tag
[sonky] -nak megy a piros pont, vettem tőle egy hibátlan vga-t, és mellette még jó fej is volt.
-
LÁZ
addikt
Pirospont illeti Szneki Bolt kollegát ezért a tv-ért
-
Pcdealer
csendes tag
Egy nagy Prirospont Robcsi00 kollégának ezért az üzletért
korrekt vevő volt! -
lucky07
aktív tag
Szeretnék egy piros pontot adni Rajjmen kollégának az üzletért ami egy Zalman ZM-MFC1 Plus volt.Gyors,korrekt,pontos,megbízható.
Ajánlom mindenkinek!!! -
Amd_Boy
csendes tag
Kérnék egy pirosat Do2000 nevű felhasználónak.
-
csures
újonc
Pirospont pinker77-nek és köszönet a microsd kártyáért! Elégedett vevő vagyok. Nagyon korrekt eladó, ajánlom mindenkinek.
-
audiofil
tag
piros pontot kérnék [Borz1989]-nek [ezért] az üzletért
-
Robertová
csendes tag
Szeretnék megajánlani nagy piros pontot zsoca929 kollegának, ezért a bizniszért, korrekt volt és rugalmas. Egy MXMII típusú ATI márkájú kártyat vásároltam.
Rob.
-
lumosnina
tag
Nagy PIROS
chooky kollégának, Ilyen ventit vettem tőle.
Az áru nagyon jó és az eladó is rugalmas és türelmes is...kedves, segítőkész!
Bátran ajánlom mindenkinek!!!
-
Pirospont Sipi8-nak, aki megvette tőlem mindezt.
-
törölt tag
Piros pont jár dolphy17-nek a Diamond 3dfx Voodoo II-es SLIért és csabyka666-nak Ezért és egy Voodoo kariért. Minden rendben zajlott, csak ajánlani tudom mindenkinek e remek üzletpartnereket.
-
Egy pirospontot kérnék ezért az üzletért gordonfreemn fórumtársamnak! Korrekt vevő!
-
hastalavista
csendes tag
Piros pont jár ofeco forumtársnak hiszen korrekt, segítőkész és jó partner.
-
MR_Joe
senior tag
Pirospönty
Jamba kollegának a sorozatos üzletekért... olyan sok volt már, hogy nem is tudom őket belinkelni (Asus Pundit barebone, P3 lap+proc, 256 SD memo...), valamint pönty
Dryman kollegának a tegnap vásárolt lap+proc+memo kombóért.
(plusz a bios javításért, de ez egy másik történet...)
-
zsigee
aktív tag
Egy nagy pöttyöt a pirosabbikból csacsi77 kollégának, ezért: http://hardverapro.hu/apro/point_of_view_m2-station_elado_gigabyte_tapegysegg/friss.html
Hiába, az egy nap, az egy nap!!!
-
Atika_No1
csendes tag
Hatalmas pirospontot kérnék P3tyka kollégának egy Evga-680i lapért (a hírdetést sajnos már törőlte és én meg nem raktam be a kedvencekhez, úgyhogy sajnos link nincs)!
Gyors, pontos, megbízható! -
jFox
addikt
Piros pont bozsozso kollégának a memóriákért. Korrekt és rugalmas üzletfél!
-
olatomi
csendes tag
Nagy pirospont jár:mojan kollégának ezért [link]
-
Pepe78
őstag
PIROS pontot kérek InVino86-nak ezért a Tápegység bizniszért.
Kicsit késett, de mivel most harmadszor üzleteltünk így el van nézve.
Három üzlet -> mind a megbeszéltek szerint.
Ajánlom bárkinek. -
csakkcsikk
csendes tag
Nagy piros Gabir kollégának.....megbízható,korrekt eladó....ha valamire szükségem lesz biztos megkeresem hátha van neki.
-
csakkcsikk
csendes tag
Gabir
-
rento
őstag
Pirospontok járnak a következő kollégáknak:
shteer - eladó (Intel Core 2 Quad Q9400)
deicide - eladó (WD tv live media player)
soloisdead - vevő (Intel Dual Core E5300)
lac13 - vevő (Intel Core 2 Quad Q9400)
keszo - eladó (Abit IC7)
phanfantom - eladó (HP Compaq Pavilion DV5-1145ev)
Tálydi - vevő (Intel Dual Core E5200)
wardred - vevő (Intel Core 2 Quad Q8200)
pintyesz - vevő (Intel Dual Core E5300)A fenn említett személyekkel bátran ajánlom az üzletelést, mert mindegyikük korrekt, gyors és megbízható!
-
greeny
csendes tag
Egy hatalmas Piros pontot kérek szépen a R3n3g4T fórumtársunknak ezért az E6750 proci adásvételért, mivel különleges rugalmasságot és gyorsaságot tanúsított (gyorsan kellett a proci postán), és nagyon kellemes meglepetésként az olcsó ára mellett a proci nemhogy kifogástalan de brutál tuningos képességekkel is rendelkezik.
-
akon13
csendes tag
szeretnék golyo191-nek is piros pontot kérni mivel kivételt tett velem ezért a jo üzletért.
-
akon13
csendes tag
Szertnék zachari kollegánal egy hatalmas pirospontot mert az üzlet ugy alakult ahogy azt megbeszéltük bátran ajánlom mindenkinek gyors és pontos üzlettárs.
-
kulerr
őstag
Egy pirosat kérnék én is dolargaan fórumtársnak az ismételten lebonyolított korrekt gyors bizniszért...Köszönet érte.
-
CsatiZsol
aktív tag
Sziasztok!
vfeco fórumtársnak kérek egy hatalmas nagy piros pontot a sok segítségért és türelemért, amivel a problémát kezelte, nagyon korrekt üzletfél RITKASÁG.
Üdv Zsolt
-
tilos0
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja vásároltam egy gigabyte alaplapot malipetya kollégától. Az elsô lefoglalt lapot állítólag munkatársa véletlen eladta éppen az orrom elôl. Végul megtudtunk egyezni felárért egy tk. ugyan olyan lapban,csak jobb felszereltséggel(DS4->DQ6). A lap teljesen korrekten,idôben megérkezett. De teljesen halott volt.Mivel új termék visszakuldtem gariztatni. Na most nem az történt,hogy akkor én kapok postafordultával egy ugyan olyan csere lapot, hanem mint egy röghöz kötés az a lap lett megtortúráztatva a szervízben,majd a csere lapot kaptam vissza.A bosszantó csupán annyi, hogy ez 3 hétig tartott,a legrosszabb az volt, hogy írva lett két hét után, hogy a lap kikuldve.Majd hosszas levelezés után kiderult, hogy mégsem. Kulön tetszett,hogy az eladó malipetya, illetve a kollégája eltérô válaszokat adtak a kérdéseimre, amikor egy ízben nagyon rámentem a dologra,hogy most mi a fene folyik itt.
Egyik uzenetben említés esett arról is, hogy milyen pipa, bevitte a lapot a szervízbe s egy p5n-e sli adtak neki. Én erre megkérdeztem,hogy "De végül is aztán jóra sikerült kicserélni, úgy értem típus helyesre?" Erre lehetett volna mondani,hogy nem bammeg innentôl egy p5n-e boldog tulaja vagy, én meg mondhattam volna,hogy sztornó.A válasz az volt "jah, ugyhogy várd a lapot..."
Nem tudom, nem vagyok egy szôrözôs gyerek, de 9K nekem is pénz,jó lap a p5n-e,de én sosem akartam nVidiás lapot,pláne nem is vártam ilyen gariztatást,heh cf-rôl megmár most nem igen kell ábrándozzak.
Mikor kinyitottam a csomagot,komolyan elfolyott az agyam,de hagyjuk a drámát.Próbáltam csörgetni a telószámukat,semmi.Uzenet írása, kifejtettem hogy ez eszméletlen,rettenetes ideg voltam, végul megjött a válasz. Természetesen az állt benne, hogy beszéltunk a dologról, "...h lenne helyete ez a lap..." , na meg az is, hogy a lapok értéke ugyan az. Muhaha.Nem beszéltunk róla.
Itt betelt a pohár, nem kívánok a dologról több uzenetett váltani,használom a lapot,és imádkozom nehogy elromoljon,ugye.
Persze garancia levelet,számlát se a giga laphoz,se a csere asus hoz nem kaptam,bár elôbbihez volt egy megjegyzés,hogy nyomtató gondok vannak.
Mindenki döntse el, akar-e boltot malipetyán keresztul a BMPC-System bt.-vel.
Ha gond van a cuccal akkor lehet a hajadat kitéped,ha nincs lehet arra gondolsz,mi a fenét pattogok én itt?
Én soha többet nem boltolok vele. -
arwin
újonc
Köszönet, s egy nagy pirospont kopy33 -nak az alábbi gépért: http://hardverapro.hu/apro/dell_xps_m1330_t8300_2048mb_ram_160gb_hdd_wifi_blu/hsz_1-50.html
-
kovikap
csendes tag
Mr.Csizmásnak a korrekt csere üzletért.
-
SISpapa
csendes tag
megy egy nagy pirospont fcontrol felhasználonak mert gyors és megbízható téma
Aktív témák
Hirdetés
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest