Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mieza

    tag

    válasz Bopez #11696 üzenetére

    Nem szőrözés, arányérzék kérdése az egész. :)
    De lehet azért tűnik aránytalannak, mert túl kicsi a betűméret az asztalhoz képest. Ez a nagy monitor átka. ;)
    A windowsos tálca meg mindig egy kicsit olyan fényes, térhatású, ellentétben az általad rajzolt háttérrel. Nem egységes a kettő, szerintem jobb lenne ha nem érnének össze.
    Vagy nem látszana a tálca.
    Ráadásul nem értem, ha azt mondod, hogy akkora az asztal, hogy soha sem kell semmit maximalizált ablakban megnyitnod, akkor miért nem használod ki a szabad felületeket? Attól még lehet valami minimál, ha nem minden a szélekre van pakolva.
    Például el tudnám képzelni, hogy mindent az egyik sarokba pakolnál be valami koncepció alapján, mondjuk kisebb-nagyobb négyzetek, téglalapok váltakozásával.
    Én is valami hasonlót tennék, vagy egy teljesen egyedi hátteret rajzolnék, aminek szerves részei lennének a rainmeter skinek, de nekem a lehető legnagyobb felületre van szükségem, ezért mindent be kell zsúfolnom az alsó és felső tálcára.

    Igazából meg csak neked szoktam írni, mert benned látok fantáziát, hogy új dolgokat csinálj meg, mert sokan csak összerakják amit letöltenek, és kész. Persze ahhoz is kell azért érzék, hogy stílusosan legyen összepakolva.
    Bocs, hogy nem lépek be a rajongóid táborába! ;]
    Az sem kell, hogy szimpatikus legyek mindenkinek! :N

Új hozzászólás Aktív témák