Jo ez az uj style..
Bar latom sok idod van meg mindig.. nincs melo? 
"Women and children can afford to be careless, but not men."
Jo ez az uj style..
Bar latom sok idod van meg mindig.. nincs melo? 
Köszi
Még semmi 

Sziasztok!
1 olyan kérdésem lenne, hogy rainmeterben a megjelenítendő ikont betallóztam, de én személy szerint kicsit kicsinek találom.. Szóval azt kérdezném, hogy lehet-e vhogy megnagyobbítani a megjelenítendő ikont? És ha igen hogyan? 
Köszi előre is!

Üdv!
Borban az igazság. Minden ember hazudik, a változó csak az, hogy miről....

Szia!
A Rainmeteren belül ha belemész a skin szerkesztésébe, és megkeresed az ikonokra vonatkozó részt, ott a H= és W= értékek módosításával tudod növelni az ikonok méretét.
Üdv. st3vy
The difference between a successful person and others is not a lack of strength, or knowledge, but rather in a lack of will. - Vince Lombardi
Sziasztok!
Belefutottam 2 olyan rainmeter skin-be is, ami a CPU temp-et kiírná, de mind2 keres egy .dll fájlt-t (coretemp), amit nem talál. Ilyenkor mi lenne a teendő, hogy megtalálja?
fene, hülyeséget írtam.
kutakodtam kicsit, és úgy tűnik hogy vista/7-en nem működik alapból.
[ Szerkesztve ]

Hát te meg mit csinálsz erre... 
Majd mindjárt jön valamelyik mester, és megmondja. Akkor nem... 
Más: Tud valaki nekem abban segíteni, hogyha egy órás SKIN mellé szeretnék még pontosan ugyan olyan órákat rakni, de az ne a gépemen lévő időt, hanem mást mutasson (pl. a New York-i időt?).
[ Szerkesztve ]
Ez nagyon jó, sőt! 

ÁÁÁ, jobban belegondolva de láma vtam, ki is kísérletezhettem volna..
Nah mind1, köszi!!

láttam, hogy írtál, és így beböktem én is valami hülyeséget 
Megkeresed NY weather kodjat, es egyszeruen atirod a skinben a magyar varos kodjanak helyere.

csak epp az idot kerdezte ha jol erelmeztem, ki akarna tudni milyen ido van new yorkban? xD

Ez alapján megcsinálhatod: [link]

próbálom követi amiket írtatok (
) (1.) telepítenem kell vagy a rocketDock-ot, vagy az ObjectDock-ot? (2.) Illetve a Superbar akkor a startmenü win7-es neve?
(RocketDock Token ikonok megvannak asszem)
akárkivót'tevótá

1. Igen valamelyiket a ketto kozul ,amelyik szimpatikusabb 
2. igen W7alatt a SuperBar az a talca ...
[ Szerkesztve ]
Szerintem ...
És hogy tudom többször ugyan azt a skint futtatni? (ha mondjuk 8 db ugyan olyan órát szeretnék egymás mellé?)

Vagy csinálsz mindnek külön könyvtárat, vagy átnevezed őket és egy könyvtárba berakva, lehetőséged van betölteni több ini-t.
Vazz, tenyleg.
Akkor nem szoltam.
Köszönöm. 
Hörr, hogy néz ki a nautilusod???
sudo add-apt-repository ppa:am-monkeyd/nautilus-elementary-ppa
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
Alt+F2 > nautilus -q
Majd a beállítások > tweaks > show like breadcrumbs
Ismét Alt+F2 > nautilus -q
Hajrá-hajrá!
[ Szerkesztve ]
Kossz bro' 

Szia/Sziasztok!
Pár gyors kérdés:
A Vclodsweather-ben hol lehet beállítani, h csak azt a két paramétert mutassa a detaileddata-ban, amik nálad látszódnak (én pl a napkelte-napnyugtát és a szelet szeretném csak) ? Próbáltam azt, h kitörlöm a config fájból a többit, de úgy hibaüzenetet adott... 
Magyarítás egyébként van hozzá?
A választ előre is köszi!
üdv, c.
[ Szerkesztve ]
That's a real nasty habit you got there......
Ez egy Rm-skin, amirol beszelsz?

Nem tudom h ez skin-e, sztem egy rainmeter alkalmazás inkább, ami LadyLorien desktopjának bal felső sarkában látszik az...
That's a real nasty habit you got there......
Rainmeter alkalmazas = skin. 
@bro': fasza ez is megint
az elozo meg ez mar tenyleg nagyon adja 
Köszi 
Segítség kellene ismét...plz.
Próbáltam keresni a topicban, de vagy 0 találat, vagy 500. Hogy tudom lecserélni a tálcán rögzített programok ikonjait?
Múltkor Earl linkelt egy progit, azt kipróbáltam, de a felét lecserélte autómatikusan, a másik felét nem engedte....
Ha jól tudom ott szó volt róla, hogy nem ez az általános program (vagyis amit mindenki használ), úgyhogy megkérdezném, hogy melyik az általános program?
A Start menü hátterét hogy tudom lecserélni? A keret ugye fekete, de a "belseje" fehér. Az is lehetne tömör, de inkább áttetsző fekete...
Van egy naptáram (szerintem elég népszerű skin). Ennek a módosítását nem tudná valaki végrehajtani? Mindössze annyi lenne, hogy az adott napot (a mait) kékkel húzza alá. Ezt szeretném, ha olyan fehér lenne, mint amivel a npok nevei írja ki.
Illetve tud valaki szintén csak fekete és fehér színt tartalmazó egyszerű időjárásjelentő(?) skint?

Leírhatnád hogy melyik windows témát szeretnéd olyanra, a naptárból is hogy melyik az, időjárásskin pedig nem akadály. Pl. Link csak át kell írni hogy ne szürke legyen.

Sziasztok!
Ismét idetévedtem. Azt szeretném kérdezni, hogy olyat lehet-e, hogy mondjuk én létrehozok 1 mappát rainmeterrel és amikor fölé viszem a kurzort/vagy kattintok rá/ akkor mondjuk előjönnek újabb mappák/alkalmazások. Nem tudom meg lehet-e egyáltalán csinálni, és ha igen hogyan? Tudom van az Objectdock, azt is próbáltam, de az nem tetszik annyira..
Köszi előre is!

Üdv!
Inkább zsúfolt. 
Belátom, a világóra, tényleg túlzás. 
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Ez gyönyörű.
Milyen desktop ez? Vagy mivel lett ilyenné alakítva? 
Régebben xp-nél bohóckodtam ilyenekkel én is, de ezeket a képeket nézve ismét kedvem támadt hozzá.
[ Szerkesztve ]
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

E késő Őszi, Télbe hajló estén, azok a színek a Nyarat idézik, tetszik! 
Hátteret elkérhetem? Thx! 
Köszönöm
. A desktop rainmeterrel és object dock-al lett kivitelezve win7 oprendszerben. A zenei részért a CD Art Display felelős.
[ Szerkesztve ]
Igazából alap win téma...
De szívesen lecserélném, mert a tálca csíkos (magában mintás) a sima témában. Valami olyasmi kellene, ami teljesen egyszerű.
A naptár témát megoldottam, találtam egy tök jó naptárat.
Weather-t lehet találok megfelelőt, még próbálkozom. Viszont eddig amit megnéztem, az egyik se működött. Hol kell ezekben beállítani, hogy melyik várost nézze?
MÁS:
A coretemp.dll-es problámra senki? (vagyis, hogy miért nem működik egyik olyan skin sem, ami cpu hőmérsékletet ír ki? Próbáltam XP-n és Win7-en is).
Illetve: tálca ikonok lecserélése token icon-a mivel?
"tálca ikonok lecserélése token icon-a mivel?" Kézzel ![;]](/dl/s/v1.gif)

Használj olyan skint, amiben speedfan-os a hőmérsékletkijelzés. Csak ott fel kell telepíteni, és futnia kell a speedfannak.
Időjárásjelentőnél pedig általában az url= után szokták írni az oldal linkjét ahonnan szedi a jelentést, vagy a #weathercode# -hoz.
[ Szerkesztve ]
Kézzel nem megy, mert nem touch. Maximum egérrel... 
Akkor inkább kihagyom. Nem kell még +1 progi. Ezzel csak nekem van gondom egyébként, és másnak megy rendesen?

Szerintem senkit sem érdekel a proci hőmérséklete
Ha van egy jó prochűtőd, meg egy szellős házad, akkor minek figyelni?

Köszi a gyors választ! 
[ Szerkesztve ]
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan
Figyelgetné a nyavaja, csak jól néz ki. Találtam egy tök jó skint, aminek (sajnos?) része ez is. Letöltöttem, kipróváltam, és az se megy. A skineket nem azért telepítem, mert hasznosak, hanem, mert tetszik. Óra van a kezemen, és a falon is, és általában azt is tudom, hogy hanyadika van...