Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    A szerkesztésből kicsúsztam, mert még időben kattintottam ugyan, de a 15 perc lejárt, így már nem engedte módosítani, és elveszett, így kezdhetem elölről... (biztos nem lesz ugyanolyan... :( )
    Egy problémám még akad...
    A képek nincsenek benne a prc-ben és a mobi-ban sem...
    Ami könyvekhez hozzájutottam, /prc formátumban/ ott is csak a szövegben van rá utalás, de kép sehol. Én is átkonvertáltam már egy pdf-et, prc-be, huszonX. próbálkozás után végre sikeresen... /Mobipocket creator alkalmazással, mert az általatok és sokak által ajánlott calibre legújabb verziója sajnos nem csinált semmit, amikor próbálkoztam.../ de a képeket csak közös mappába tette, a prc-ben nincs benne...
    A kindle-ös email címes küldésnél szintén csak a prc ment át, így nem látszódik... sajnos
    1. Ha másik mailról átküldöm az egész mappát és elhelyezem a javasolt kindle mappában van esély arra, hogy oda tegye a képeket, ahol azoknak lenniük kellene a szövegben?
    2. Mit kellene/lehet tenni hosszú távon, hogy a képes pdf-ek átkonvertálva hasonló, (változatlan) módon olvashatóak legyenek az amazon kindle app-ban?

    Kicsit azt várnám el, mint a tableten vagy mobilon való netezésnél, hogy a képek és szövegek igazodnak a képernyő széléhez, így megmarad az élmény és mindenhez hozzá lehet jutni, a képhez is, és a szöveghez is...

    Főleg, hogy nagyon sok újság elérhető a neten ma már pdf-ben... Amit én nem tudok olvasni, mert pdf olvasó nincs telepítve, de ezen kívül is macerás lenne az olvasás, mert a nagyítás-kicsinyítés nem igazodik a képernyőhöz és csúszkával olvasni eléggé macerás. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák