Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz IMIIKE1998 #96284 üzenetére

    Én meg pont hogy szeretem az erdőt, mert ott legalább nincsenek kutyák.

    Állandóan beléjük botlom, tegnap pl egy kis tanya mellett suhantam el a posztán, számította rá hogy jön majd 1 utánam, de leejtő volt. Le is hagytam hamar, hallottam h visszamegy, de a leejtő alján egy óriási sártenger volt, az a jó híg f*s. Ott matekozom, melyik oldalt kerülve leszek kevésbé sáros, mikor hallom hogy van még egy csomó kutya, ami ugat, a gazdájuk is kiabál velük. Tovább szarakodok, mert féltem a cipőmet, v inkább magamat, erre nem megjelennek mögöttem v 4en. Eredmény: [kép1]
    [kép2] + a szeder megkezdte a nadrágomat.

    Túrázós app Komoot
    Ezután viszont a komoot, app v rendszer szívatott meg, ami közérdekű közlemény, mert eddig bárhova vitt mindenhol szép út volt, és gond nélkül átmentem, most viszont olyan ösvényre vitt rá, ami már évek óta nem létezik. Semmi nem jelölte hogy ott út v bármi lenne, tolni is alig lehetett a bringát, egy kisebb tavon is át akart vezetni, majd vállon vittem a bringát 1 kmen, mert tiszta tüske meg szeder volt a talaj. Most már tudom hogy ez a "Hiking Path" elnevezésű szakasz amire tökéletes, lett volna, csak h bringa volt bejelölve, és a túra csak "intermediate" jelzést kapott, amiben nem szerepel hogy nyakadban van a vas, és csak úgy lehet közlekedni.
    MIndenkinek ajánlott, tervezés után végignézni google satelit nézetben a nyomvonalakat, majd leellenőrizni hogy hol milyen talaj vár rád. A hangos navigáció egész jól működik, csak ajánlani tudom azt is.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák