Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Krisz79 #69036 üzenetére

    Mészkő
    Olvasom a Nixi blogját, gondolom az Ő Zolijáról van szó, ha már Duna meg Salz :D kicsi a város...

    gergo84: mint ahogy más is írta, nem lesz olyan a bringa, amilyet elképzelsz, attól, hogy nagyobb lesz a villa. Bírja a merev váz is a rázós részeket, főleg az olyan komolyabb váz, mint a tiéd. Nézz meg egy versenyt, hol jönnek le merev vázzal. Akár egy amatőr versenyen is az alu vázakkal. 40-nel, sziklákon, ahogy te nem akarsz. A fully annyival nyújt többet versenyzői szempontból, hogy gyorsabb, stabilabb lehetsz lefelé. Túrásként meg kényelmesebb, élvezetesebb, állítólag. Nekem például semmi bajom a lefeléken a merevvel, pedig gerincsérvem van/volt (műtve nem volt).

    maximilian4: ezt a 396-ra írtad? Nekem is az van. Eddig volt, hogy hosszabb lejtőn elmelegedett (180/160 tárcsa). Most raktak bele fémszemcsés betétet, kibírta a teljes Duna maraton középtávot. Nemsokára lesz tárcsa csere is, kipróbálok egy IceTech tárcsát, szerintem azzal még jobb lesz.

    Ehhez egy kérdés: ha a tárcsa resin only, és most fémszemcsés van benne (nem teljes fém), és a verseny végére fekete csíkok vannak a tárcsán, az csak az csak a verseny hatása, vagy azért van, mert nem hozzá való a betét, és jobban eszi? Sima gyantásnál még ha elmelegedett is, akkor sem csíkozta be.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák