Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjKoxi

    senior tag

    válasz #16729600 #31657 üzenetére

    Kb tavaly ilyenkor vettem a bringát 45 évesen 95 kg-al. Kezdtem nagynak érezni a pocakom, úszásra nem volt lehetőség, futás nem vonz, konditerem pláne nem.
    Első nadrágom egy b-twin betétes volt, mivel én is ódzkodtam a cicanadrágoktól. Betétet első nap után félretettem, maradt a külső rövidnaci, szurkolói focimezekkel. Kaptam ajándékba betétes alsónadrágot, amivel sokat javult a komfort. Novemberben vettem egy Garmin-Sharp szettet (sztem eredeti), amiben először félve mertem kimenni az utcára. Kis faluban lakom, sokan bolondnak néznek a hóbortom miatt, de kb 1 km után éreztem, hogy ez most teljesen más. A combon szabadon, könnyen mozog, a fenekem nem sajog, szinte nem is érzem, hogy izzadok, hátsó zsebek a mezen, stb.
    Azóta vettem pár szettet, ( mind betétes nadrággal ) de egyikben sem érzem pelenkásnak magam. Sajnos nem mindegyik egyformán kényelmes, de 50 km után sem szenvedés a nyeregben maradni.
    Ha valakit ez ingerel ( még soha nem fordult elő ilyen), esetleg kihívásnak tekinti, hogy mindenáron lenyom, sebaj, az ő dolga. Ha divatbringásnak gondolnak,az sem érdekel, a jóleső érzést amit a tekerés okoz, úgysem tudja senki elvenni tőlem.

Új hozzászólás Aktív témák