Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz #48525824 #28653 üzenetére

    de ő meg a kocsiját félti...hidd el nem a te testi épséged érdekelte. :(

    Tegnap voltunk szemtanúja tesómmal egy majdnem-gázolásnak itt Debrecenben ebben a kereszteződésben

    Balról jött át egy nő bringával a zebrán. Neki zöld volt és nincs is itt még kirakva ilyen "tolni kötelező" tábla. Szerintem egyszerre engedi rá a jobb oldali Békessy utcáról a jobbra kanyarodó sávot (fehér Ford Fiesta) és onnan jött egy kék kombival egy csaj elég jó sebességgel.
    Befordult jobbra, a bringás ott tartott éppen ahol a képen középen a fehér kombi van és megállt ugyan vészfékezéssel, de az első kerekét elfordított a kocsi orra. Szerencsére a bringás középkorú nőnek nem lett semmi baja, nem is esett el, de nem sokon múlott. Megnéztem, hogy nincs semmi baja és lassan továbbindult.
    Az autós meg állt le oldalra, de akkor se az, hogy most kiugrok és megkérdezem, hogy nem lett-e baja annak, akit majdnem elütöttem, hanem csak félrehúzódott megnézni a kocsi orrát, hogy lett-e rajta sérülés.

    Szóval ennyi arról, mennyire érdekli az embereket, hogy megdöglünk-e az úton vagy sem.

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák