Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz parandroid #281078 üzenetére

    "De az kizárt, hogy igényes, profi stúdiókben aliexpresses kínai cuccokon dolgoznak"

    Meglepődnél, milyen monitor füleseket használnak apámék, nagyon rákaptak egyik alis márkára, pedig van neki pár Sennheiser IE 500 Pro is többek között :U . Studió monitorokat meg lazán lehet használni otthoni zenehallgatásra is, sőt, szerintem inkább azt, mint valamilyen 2.1 vackot.

    "Amúgy jó ez az ötlet, hogy összehasonlításhoz ne a profi cuccokhoz hasonlítsuk az alis, meg temus kínait, csak az a helyzet, hogy akkor elveszik az árelőny, ami marad, azt meg kb pont a minőségi különbség (+ garancia, + support) indokolja."

    Nem veszik el az árelőny, mert a drágább, minőségi kínai is nagyon jó ár/érték arányú. A minőségi különbség meg nem bőrszín, nemzetfüggő :U . Egy 30 dolláros mezre meg milyen supportot akarsz? Ha nem tetszik, visszaküldöd ingyen.

    A Gore érvelésed így már érthető, a hangfalas hasonlat viszont nem jó. Vannak olyan termékvonalak, amiből érdemes otthonra is konzumer helyett professzionálisat venni.

    "Amúgy valószínű, hogy ez a boldogság, meg az elégedettség receptje: meg kell találni azt, ami a legjobb minőségi szint, és az igényeidet kielégíti, annyiért, amennyit reálisan rá tudsz szánni"

    Ezzel maximálisan egyetértek, csak hát ha a kínaiakat elvből kizárod, pont az igazán best buy cuccokról maradsz le.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák