Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZavaBalazs

    őstag

    első lámpás ajánlást kérnék, szempontok:

    -egy ilyet váltana, ugyanilyen működést szeretnék (usb-s töltés, folyamatos fény, foltot világít előttem), elsősorban a kormányról szeretném, ha lekerülne, másodlagos, hogy amit ez bevilágít, az városon kívül kicsit kevés, idén meg többet szeretnék télen tekerni, mint tavaly. nem kell autóreflektor, de ne is csak egy 1x1 méteres pöttyöt világítson elém :)
    -lehetőleg maradjon négyszámjegyű az összeg
    -felfogatás: bryton mounthoz kaptam ilyeneket, ezek közül valamelyikkel legyen kompatibilis. a hengeres lámpához való adapternek 2,6 cm a nyílása, de hajlékony, alkalmazkodik. a közvetlen goprós azért stabilabbnak tűnik, szóval azt előnyben részesítem.
    -előny, ha kapható a bikepróban, mert itt van a szomszédban, nincs postaköltség :)
    példák: hengeres, goprós (legalábbis ismerős talált a dobozról olyan képet, amin kisképen fenn van mount alján, de pár napon belül kiderül, rendelt egy ilyet)
    -szumma 11 kilós acélvázasra megy, grammok nem izgatnak, amíg nem féltégláról van szó :DDD
    amúgy belepróbáltam a mountba a mostani lámpát, végül is megáll benne, a gumipánt pont körbeöleli a tartóbütykét, de ez a szögletes-hengeres találkozás azért nem tűnik életbiztosításnak.

    másik kérdés: vettem a decában egy ilyen nadrágot, erre itthon nézem a weboldalon, hogy ez aláöltözékként van jellemezve. van valami, amitől ez nem lesz teljesértékű sima biciklis rövidnadrág (pl beleizzadok, akkor átlátszik rajta a seggem), és vigyem vissza, vagy ne érdekeljen a megnevezés, és használhatom nyugodtan?

    [ Szerkesztve ]

    wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák