Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz fpeter07 #24764 üzenetére

    Ezen valóban lehet vitatkozni, hogy ér e egy csúcsminőségű kerékpár annyit amennyit, nyilván van rajta haszon bőven, mint ahogy mindenen van. Van akinek megéri és van akinek nem. Van akinek megéri egy 50 ezer ft-os fülhallgató és van aki a 3 ezer ft-ost is elegendőnek találja, mert az ő igényeit az kielégíti.
    Szerintem féláron remek vétel egy ilyen bringa, függetlenül attól, hogy egy átlag Magyar megengedheti e magának vagy nem. Otthagyhatod a bolt előtt nyugodtan, csak nem Magyarországon, ez egy ilyen hely. :)

    hoffman_: Hirtelen mikor megláttam, azt hittem a 27,5"-es Stereo, az ugye 160mm-es, ha az lenne ezen az áron, akkor szó nélkül mennék érte és kifizetném ezt az árat, az enyém meg menne fel az apróra. :)

    szjoci: Hátízlések és pofonok, egyébként a ez a 10-es XT (RD-M781) egész kellemes darab, most, hogy így sikerült jól beállítani, egész határozott és pontos lett. Viszont az a régebbi XT (RD-M772) már nem ilyen jó, olyanom is volt, váltott rendesen, de nem volt valami nagyon határozott.
    Szerintem a Sram még mindig veri a Shimano-t váltás minőségben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák