Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz varsam #230036 üzenetére

    Burgerland trails-t próbáltátok már? Neked Kőszegről a szomszéd falu.
    Ami videókat láttam róla eddig, engem kevésbé vonz, nincsenek rajta igazán nagy fícsörök és a hosszabb nyomok lejtése pedig elég "mérsékelt". Olyan igazi családias helynek néz ki.

    Semmering-en a kék nyom az ulgra gagyi, egy kezdőnek a piros nyomok meg lehet elsőre nagyon meredekek és talán félhetnek. A te tudásoddal viszont Semmerering nagyon élvezetes tud lenni, sok kör lepörgethető egy nap.

    Szombaton egyébként nem voltam messze tőletek. Park szezonból átkapcsoltam magam a hazai ebike szezonra és megnéztem a híres Sopron downhillt. Mit mondjak nagyon komoly pálya, a downhill nyomon olyan méretű akadályok és ugrók, meg tempó kell, amikre csak úgy pislogtam mint a 10 éves kisfiú a sztrip bárban. :Y
    Ide biztosan vissza kell még jönnöm, a freeride nyom volt az, amin egy nap alatt el tudtam érni annyi fejlődést, hogy vállalható menetet és videót tudtam belőle csinálni. Íme: [link]

    Minden elismerésem az építőknek és a város hozzáállása is példás, hogy lehetővé teszik a leglális pálya építést és használatot, nem keresztbe tesznek neki, így az ország legszinvonalasabb és talán leg nehezebb pálya rendszere tudott kiépülni.

Új hozzászólás Aktív témák