Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsamiatt

    őstag

    válasz arcitec #221522 üzenetére

    nem akarom az autóst se védeni de abban igaza van, hogy sisak. Itt a naplásnál is mennek mint az állat sokan sisak nélkül. 0 halál félelemmel. Mi van ha megcsúszik a patakba? Lefejeli a beton elemet? Stb. Tipikusan ha a szabály nem írja elő akor minek kell védő felszerelés.
    Egyébként meg az elsőbbségre. 25 éve vezetek. Számtalanszor fordult elő, hogy nap vakításából, fák mögül stb hirtelen bukkan fel gyalogos, biciklis, de akár másik autó is. Konkrétan esélytelen megadni az elsőbbséget ilyen esetben. Egyébként pedig a KRESZ a sebesség megválasztását is elő írja és ez mindenkire vonatkozik. Ha sötétedik és nincs lámpám, meg amúgy is akkor nem száguldozok 40-nel hanem csak 15-tel lecsorgok mert hirtelen meg tudok állni. (helyes sebesség megválasztása)
    Nem beszélve arról, hogy lehet műszaki hiba, egészségügyi esemény is amire neked mint védett úton haladónak is készülni kell.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

Új hozzászólás Aktív témák