Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz parandroid #211089 üzenetére

    Néha kicsit perverz, persze, ahogy a kánikulában menetszél nélkül mászás is, minden évszakban valami kompromisszum, ugyanakkor mindegyik olyan élményt ad, amit más nem tud pótolni. Mondjuk van egy haverom, aki a kánikulában tekerést is őrültségnek gondolja, a téli tekerést szintén, ősszel sár van, tavasszal sár van, így konkrétan alig jár ki tekerni :U . Az edzést (alapozás, interval) én újabban hanyagolom, de a nyári erőnlétet úgy tűnik azzal, hogy még mindíg terepezek, mászok hóban is, sikerült fenntartani, gyakorlatilag a múltkor havas terepen lettem egy szegmensen második és néha potyognak a PR-ek is :D . Remélem nem égek ki tavaszra, annyit azért nem tekerek és ugyan mászáskor felmegy a pulzus rendesen, az átlagpulzusom szinte mindíg 60% körül van.
    Télen sincs amúgy mindíg sötét, hó, fagy, szitáló köd, állandóan nedves út, igaz, aki hétköznap melózik, csak hétvégén tekerhet napsütésben, de megéri:

    Most mondjuk lehet nekem is váltanom kell egy pár napig futásra, mert ahogy elnézem elkezdett rendesen havazni. Ha pénzesebb lennék, ki lehetne tolni a határokat egy fatbikeal :DDD

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák