Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Tyler Durden #206937 üzenetére

    Jó móka az ugra bugra, elkezdeni meg szinte bármikor lehet, amikor elkezdtem tanulni már akkor elmúltam 40.
    Érdemes kijárni az egész előtt pumpa pályára a mozgást és bringa - bringás szeparációt gyakorolni, felfrissíteni a bunny mozdulatsorát, majd ezt követően lehet elkezdeni gyakorolni ugrálni. Szigorúan asztalos ugrókon, ami akár nagy is lehet, de mivel asztalos ezért nem kell végig ugrani, sőt elöször csak átgurulni rajta, majd kicsit ugrani és idővel és sok száz ugrással később nő a táv, az önbizalom, a gyakorlat majd egyszer csak azt veszed észre végigugrottad.

    A lényeg, hogy úgy nem szabad se ugrani, se más technikai tudást igénylő akadályra rámenni, ha pontosan nem tudod hogyan, milyen mozdulatsorral lehet azt megcsinálni. Van rengeteg videó youtube-on sokat lehet belőlük tanulni, bár azt a tapasztalatom, hogy az ex versenyzők ugyan jól csinálják, de nem tudnak magyarázni és a kezdő hibákat kijavítani. Ilyen esetekben azt érzed mintha azt csinálnád, amit mond, de még se működik.
    Idén jött szembe a pinkbike-on a Ben Cathro féle sorozat, ami jó néhány aha pillanatot okozott, mert végre más szemüveggel magyaráz és nem egy kaptafára akar felhúzni egy egy technikát mint kötelező ökölszabály.

    Ez pedig a gépsárkány:

Új hozzászólás Aktív témák