Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SpaceJam

    aktív tag

    válasz lacos001 #205481 üzenetére

    Én kettőt tudok nagyon javasolni, végül én ezeknél kötöttem ki:

    Olight RN 800 + Olight RN 100 TL

    Ha van egy szíjas gopro mountod (most nem tudok hirtelen linket erre), akkor az első lámpát ezzel fel tudod szerelni a kormányszár aljára is, szépen, középre.

    200 lumenen tökéletes, persze ekkor is az utat világítva, nem szembe. A 400 jól jöhet erdőben, a 800 meg szimplán brutális átlagfelhasználásra, utakon ezt nem nagyon szabad már ráadni, mert letolnak inkább az árokba. Sokáig is bírja nagyon, cserébe elég nehéz maga a lámpa a 4000 mAh miatt.

    A hátsóból véletlenül sem az RN 180 ajánlott, mert az ugyanakkora akksival sokkal hamarabb merül és túl erős fénye van (én azt ezért cseréltettem vissza). Van klasszikus nyeregcsöves-gumi megoldása (ebből is a függőleges síkba beállító, normálisabb darab), illetve van nyeregpálca mount-ja. Én ez utóbbit használom, nagyon jó cucc. Egy picit ki kellett reszelni a belső kerületéből, hogy fel tudjam pattintani, de most tökéletes.

    Mint látható, magyar forrásból, rendes garival kapod, nagyon kedves supporttal. Én nem annyira tudom ezek után a bangood-os szopást ajánlani. Tehát én erre jutottam kb. egy hónap kutatás és visszáruztatás után. promó kód (-10%): LMLMPKPN

    [ Szerkesztve ]

    neszetools.hu ● pc360.hu

Új hozzászólás Aktív témák