Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz zsocy #155020 üzenetére

    ez nem a grammozásról szól, de, ha meg van adva pl. 230 gramm vmire, akkor az legyen annyi, pluszmínusz 5-6%. Ne az, hogy egyik 200, másik 270, vagy, ami rosszabb, a 320-nak írt Speciale-ből 280-444 közt minden is volt. :D

    Nekem volt tőlük kormányom és kormányszáram is, az RHM Piega és egy titánszínű Zero100. Azok jó iparosmunkák voltak, a Piega röhej áron ment (és akkoriban kb. az volt az egyetlen 26mm-es befogójú értelmes formájú kormány, RHM geóval kőkekemény 5500ért.)

    Azok a régi "ergo"-bendes macskadobálók max bringaakasztónak valók :)
    [link]
    Most pár évig Procraft RR Compactot használtam, szintén kiváló cucc, igaz, picit merev (érezhetően ridegebb), könnyebb, kisebb az előrehajlása és ejtése. Pont ezzel szopattam be magam, ugyan a thumbie& fékkar könnyebben elérhető, DE, a lapátkezemnek kicsit túltoltan kompakt. Minden esetre nagyobb biztonságban érzem magam rajt', hogy gyakorlatilag bárhonnan bármikor pillanat alatt elérhető a fékkar, váltókar.

    Vicces fószer, neki is volt mindkettő: [link]

    Igazából ezek a kedvenc formáim. Az RHM és az RHM-kompaktabb kivitelei. Pár évig nyúztam egy Syntace RaceLite-ot, amit szintén imádtam, nagyon kényelmes volt& semmi ridegség. Amit gyűlölök, és tökéletesen alkalmatlannak találom kerékpározásra, az az "anatomik" v "ergo" hajlítás. Használja, aki akarja, de én semmilyen előnyét nem látom. Olcsó, mert mindenki szabadulna tőle, mint a franctól.

    [ Szerkesztve ]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák