Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz rii #13354 üzenetére

    A legjobban a térdre kell figyelni, persze érdemes az egész testet megfelelően óvni a hidegtől.
    Talán a legfontosabb egy olyan térdmelegítő, amin nem fúj át a szél. Hiába veszel fel több gatyát, ha a szél átfújja. A térdmelegítőt sokan összekeverik a lábmelegítővel, ami olyan mint egy téli bringás nadrág levágott láb része. A térdmelegítő egy vastag neoprén szerű anyagból készült szélálló ruhadarab, ami kizárólag a térded fedi be. Szerintem a legjobb a tépőzáras verzió. Én motorosboltban vettem. A kerékpáros üzletekben kaphatóak legtöbbször túl vékonyak. A nem tépőzáras pedig könnyen lecsúszik tekerés közben a térdedről.
    0 fok körül nekem egy db sí aláöltöző, rá a térdmelegítő és felülre egy nadrág elegendő szokott lenni. Bringázás után amikor leveszem a térdem teljesen meleg, szóval rendesen ellátja a feladatát.
    Felülre szintén sí aláöltöző, polár pulcsi és egy soft shell kabát is elegendő szokott lenni. Sisak alá soft shell sapka, jó minőségű téli kesztyű. 0 fok alatt már nem szívesen ülök bringára, de ahhoz is fel lehet öltözni. A kabátnál az fontos, hogy védje a nyakad és a csuklónál is be lehessen tépő zárazni, mert ha befúj a szél akkor nem ér semmit akármilyen vastag.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák