Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Massmurderer #125079 üzenetére

    Nyilván nem először ment végig, és?? Kit érdekel? Csak azt szemlélteti a videó, hogy maga kerékpár mennyire jól irányítható. A pedelec mtb-nál az egy kritika szokott lenni, hogy a nagyobb súlya miatt lomhák, nem olyan jól kezelhetők. Ebből a videóból meg tökéletesen látszik, hogy egy profi e-mtb semmivel sem rosszabb lefelé.

    Ami a hozzászólásod többi részét illeti, hogy csak elektromos hajtást használt. Tévedésben vagy, ezek a gépek csak akkor segítenek be ha tekered a gépet. Illetve 25-nél lekapcsol, itt lefelé ebbe nem vot elektromos hajtás. Amikor forgott a pedál magától, az csak a walk assist, ez azért van benne, hogy 5km/h-ig tudod működtetni gombnyomásra, ezáltal könnyebben fel lehet tolni mondjuk egy olyan emelkedőn ahova már nem tudsz feltekerni, de a nagyobb súlya miatt nehéz lenne feltolni.

    Az, hogy a cross motor mennyi élményt ad, más tészta, ez egy kerékpár, az meg egy motor, értelmetlen az összehasonlítás is.

    Egyébként igazán nem akarlak megbántani, biztos nagyon profi bringás vagy te is, de abban biztos vagyok, hogy az átlag montis akárhányszor végigmehet egy ilyen pályán, ilyen tempóval, így a büdös életben nem fog tudni lejönni. Valószínűleg te se és én se.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák