Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz kw3v865 #12325 üzenetére

    Röviden:
    Ennél sokkal jobb aszfalt gumik is vannak. De ha csak-e kettő közül akarsz választani, akkor én leírom a Schwalbe CX Comp részét, mivel én ezt használom, 700x35C.

    Nagyjából 5ezer km lehet a gumikban. Az elsőn még a gyári középső forrasztási csík is látszik helyenként. Szóval szinte semmit nem kopott. A hátsót saját fékhasználati hibámból már slick-re koptattam.

    Aszfalton én hátul 5Bar-ra fújtam, elől a 4.2 is bőven elég. Nagyon haladós és stabil a kanyarokban, de csak nagy nyomáson.
    A hátsó 3,7Bar alatt egy erősebb kanyarvételkor azonnal ugrik és jó eséllyel becsípi a belsőt. Saját tapasztalat, szívtam is miatta kétszer. Egyszer kiugrott a felniből is, bár ekkor 3Bar-nál több nem lehetett benne.

    Defektvédelem: A kis szilánkokat megfogja és begyűjti a futófelület külsejére, pár hete több tucat kisebb kavicsot, üveg és fémszilánkot szedtem ki óvatosan belőle. A hegyes szúrós tárgyak azonnal átszúrják, ez ellen kevés a védelme.

    Terep: A homokot nem tolerálja, ahogy a fehér kavicsos utakat sem. Igazán a kemény földutakon és a kemény murvás utakon érzi jól magát, ott lehet vele vadulni.

    Aszfaltra én sokkal slick-ebb gumit vennék, ha jót mondanak a Conti-ra, akkor az, ha ebből a kettőből lehet csak választani.

Új hozzászólás Aktív témák