Hirdetés

  • Mullet MadJack teszt

    gp A Hammer95 első játékában a mesterséges intelligencia találkozik a szintipoppal, a 80-as évek hajviseletével, és rengeteg vérontással.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz bringasisti #121898 üzenetére

    Minden szakmának megvannak a maga félkarú rablói, de megvannak a korrekt szakemberei is.

    zoli03: Nos igen, abszolút logikus amit írsz, én is így gondoltam régebben, hogy oda bizony nem tud bejutni semmi, mert zárt a rendszer, legalább is ha nem ereszt, akkor zártnak kéne lennie. De amikor találkoztam az első olyan fékkel, amiből szó szerint korom fekete olaj jött ki a rózsaszínű helyett, akkor kicsit átértékeltem ezt a dolgot. Én úgy gondolom, hogy a dugattyúk mellett, valahogy mégiscsak bejut a por, leginkább a fékpor. Ez színezi feketére az olajat, persze ehhez az kell, hogy elhanyagolják az olajcserét.

    Volt olyan fék, ami annyira koszos volt belül, hogy háromszor kellett áttolnom rajta a friss olajat, mire már tiszta olaj jött ki felül. Kb a fékhez szükséges olajmennyiség négyszerese ment át a rendszeren, mire kitisztult. Ennyi kosz hogy a búbánatba kerülhetett volna bele a gyárban. Sehogy, csak a fékpor lehet. Persze ez hosszú évek munkája, ez kb egy 5-6 évet, intenzíven használt fék volt, olajcsere nélkül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák