Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    Vasárnap nekem is volt két olyan szitu, hogy utána mondtam magamnak, hogy Hülye vagy, vazze! :U Csoportban mentünk, ahol ugye húz a tömeg, meg meg is akarja mutatni az ember... aztán jött egy csikicsuki, amit kiegyenesítettem két 10 cm-es fa között, meg volt egy olyan, hogy egy balos kanyarnál a gumi a 30 cm törzsű fa tövében volt (hely meg kellene a pedálnak, a 71 cm kormánynak, vállnak, szerencsére nem akadt el semmi).

    A múlt heti ultrafutós hölgy támadása miatt rakták be a futós fórumba ezt. Ha működik, akkor nem rossz, bár az 5 perc állás utáni segélyhívást kevésnek tartom: enni/inni megáll az ember valahol, elfelejti az appot, asszony meg ráhívja a mentőket. :D

    Ha magadnak akarsz segítséget hívni: mi van, ha törik a telefon? Főleg ha okos, annak elég, hogy elszáll a kijelző, lehet az maxra töltve, hívni akkor sem fogsz vele (a régi nyomógombossal meg zsebben is tudtunk sms-t írni :P ). Vannak sportórák, amik tudnak olyat, hogy az otthoniak látják merre vagy, de az plusz költség, amiért nem fognak fizetni sokan.

    Gondolkodtam már rajta, hogy ha olyan gondom lenne, hogy nem tudok lejönni a hegyről, én tuti a montis haverokat hívnám, nekik el tudom mondani hol vagyok (pl szegmens alapján).

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák