Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz eddie1978 #105766 üzenetére

    Most már nem idegeskedek rajta, még nagyon a szezon eleje van, ha ugyan ez van mondjuk júliusban, akkor már morcosabb lennék. :)

    IMIIKE1998: Ez nem egy olcsó projekt. Hiába volt a bringa 650 használtan, mire összeáll, 1 misi felett lesz. Mondjuk ebben sok fejlesztés is van. A gyárihoz képest sokkal jobb felszereltsége lesz. Most annyit megint szívtam, hogy kénytelen leszek a legújabb Pike villát megrendelni, mert annak a fékhídja már nagyobb és az alatt kényelmesen elfér a plusz-os gumi. Csak ugye a mostani villa 450 euro-volt, az meg 750 euro lesz, de egyel újabb Charger 2-es csillapítással.
    Kénytelen vagyok a hátsó külsőt is lecserélni, mert valami miatt a schwalbe nobby nic úgy feszül a felnin, hogy 2 ember alig tudja rátenni, a maxxis meg lazán felment. Egy ilyen maxxis gumiszett ami erre a bringára való 50 ezer ft. Hope fék helyett valószínű csak egy shimano Zee fog beleférni, a kijelzőt még cserélem Purion-ra. Így Kb 1,1 milla lesz a vége. De afelől kétségem sincs, hogy megéri a fáradozást, mert ez egy különleges gép. Keveset mentem vele, úgy ahogy hozzám került, és már akkor éreztem, hogy ez nagyon brutális gépezet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák