Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz hoffman_ #39440 üzenetére

    Azért mondtam hogy régebben, mert most már kezdenek a többiek is belejönni. De azért művelnek csúnyaságokat..
    Meg hát.. egy volt edzőtársnak van egy sram xx hajtóműve, kicsit beleért az előző tulaj lába a karba, és az a kompozit karbon kar, bekopott egy 1 centis sávba olyan 2-3mm mélyen!! Félelmetesen néz ki..
    Meg múltkor építettem be egy EASTON EC90 es hajtóművet, ez valami 170 ezer ft os hajtómű, használtan vette haverom, és úgy volt utólag megragasztva, mondom neki te ez félelmetes.., 10km alatt ilyen lett mint ezen a videón: [link]
    Meg régen ott volt az a sok szemét amit a truvativ gyártott, a saját magát meglazító isis tengely rögzítés, nevetséges, meg olyan anyag minőségek, meg értelmetlen hajtókar formák, hogy normál használattól eltörtek stb..
    Shimanoba azért akkorát nem lehet csalódni.
    Eddig amiket horrort hallottam, láttam, shimano háza táján:
    Van képen elől kinyílt 7800 as dura ace ről, 960 as xtr pedál menet után 3 centivel eltörve (iszonyú vékony anyagból van), 7900 as dura ace tengely törve, ugyan ilyen van campa record ból is egyébként, de ezek ki tudja mit kaptak..
    Aztán ismerős dirt jumpra használt integrált deore ja, az U profilú karral meghajlott! De testbike on van akinek simán a testsúlya alatt is, hát az érdekes.. apám megkapja az enyémet, ő 110 kiló, majd meglátjuk..
    Aztán hallottam törött saintról, valami durva dh-stól. Hasonlóan törött SLX ről.
    De ezek durván túl terhelt alkatrészek, valamint baromi merevek, nem rugalmasak, hajtás hatékonyság van előtérbe helyezve, szóval kigyengül, túl terhelésre elreped, és rengeteget eladnak belőlük, pl fut 10 ezer darab egy dura ace ből mire felkerül egy törött kép..
    Jah meg volt az alu tengelyes integrált LX, aminél az alu kikopott, ha kosz ment a csapágy meg a tengely közé, és kicsit kotyogott is a csapágy ráadásnak.. szerintem több alu tengelyes integrált shimano nem is készült..
    Valamint a tipikus hiba, az integrált csapágy bal oldali beázása.. ilyenből van nekem is XT..
    De egyébként meg van olyan ultegra sl hajtóművem, amibe van 18 ezer és alig használtként el lehetne adni.. ismerősnek ugyan ez van, saját bevallása szerint 80 ezer km el! Én max 60 ezret hiszek el. :D De a srác ott van a magyar top-ban, szóval nem simogatva van a hajtómű, és bírja..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák