Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    Egy kérdésem lenne multik világával kapcsolatban, mivel ez az első ilyen helyem és nem tudom, hogy ez máshol is előfordul-e vagy csak itt van ez:
    Szóval globális amcsi multi, a magyarországi irodában kb 80 ember.
    Év elején volt béremelés, februári bérben már az emelt összeg jött. A bérszámfejtést egy külsős Kft. csinálja, az általuk megküldött bérjegyzékeken is rendben a magasabb bruttó szerepel.

    Viszont eltelt már 2 hónap és papírt nem kaptam arról, hogy emelkedett a bérem. Tehát hivatalosan papírra vetve nekem annyi a bérem, amit múlt év közepén a munkába állásomkor a munkaszerződésben rögzítve kialkudtam. Ma ezt jeleztem a manageremnek, hogy mi a helyzet a béremelésről szóló papírral? Azt mondta, hogy majd megkérdezi az ügyvezetőt (district managert), mert az írja alá ezeket.

    Létezik ilyen, hogy ennyire későn kapják meg a munkavállalók? Korábbi helyeimen általában már a fizetés beérkezését megelőzően volt papír róla, hogy mennyi lesz az annyi. Itt csak szóban közölte a manager négyszemközt az emberekkel még januárban, hogy mennyi lesz februártól az emelt bér, de papír meg nincs...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák