Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Sátán44 #36746 üzenetére

    Hát igen. Ennek a pénznek a dupláját megkeresi egy BKV sofőr egy jobb hónapjában.

    Nem ott van a hiba, hogy megérte-e tanulni. Ott a hiba, hogy 12 évet szántál egy zsákutcára. Az ilyen helyeknek sajnos nincs jövője, mindenképp lépni kell. Ha ezen a munkahelyen nem túl változatos a feladatkör és esetleg vannak tengi-lengi munkanapok, akkor akár munkaidőben is neki tudsz kezdeni az önképzésnek.

    Amúgy ha már bérek és tanulás: van egy műhely, ahol alváz+üregvédelemmel foglalkoznak. Jól megy a bolt, igényes a munka, de nem tudnak bővülni, mert a tulaj hónapok óta nem tud felvenni egy embert, pedig nettó 500.000 Ft-ot adna (persze ha tippelnem kell, gondolom jó magyar szokás szerint fele borítékban).
    A jelentkezők 90%-a el sem jön a megbeszélt próbanapra, amelyik meg eljött, az alkoholista, vagy azzal kezdni, hogy itt vagyok, de nem emelhetek/nem állhatok/nem ülhetek/nem jövök reggel 8-ra, mert korán van... Persze a munka nem tiszta és nem könnyű, de ha valaki erőt venne magán, hogy ezt bevállalja, akkor legalább lenne bevétele, és nem a közmunkán siránkozna, hogy nincsen píz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák