Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    válasz Dinter #36275 üzenetére

    Nekem a full remote munka csak jelentősen nagyobb fizetésért éri meg, mert nem szeretem a személytelenségét és izoláltságát.

    Ez mint személyes igény teljesen rendben van.

    Ha azt még hozzáadom, hogy szinte 0 felelősségük van, nekem már elég határeset hogy 1.7M és kevés munka helyben bónuszokkal vagy 2.0M és sok munka remote éri meg jobban.
    Itt már kicsit almát körtével pályára csúszol. Itt a remote objektív szempontból teljesen irreleváns, mert a fizetés különbség és a munka mennyiség, valamint a felelősségi kör is független ettől.

    Én amúgy itt főleg azt emelném ki neked, hogy a felelősséggel is járó több munka... illetve hadd fordítsam le... felelősség = stressz amit érdemes mérlegelni.
    A sok munka okozta terhelés átmeneti jelleggel elfogadható ezért nem is emlékeznék meg róla különösebben...de ha hónapok óta tart akkor ott valami nem teljesen oké a feladatkiosztással.

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák