Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz DigitXT #31084 üzenetére

    Ha visszanézed, láthatod, hogy már akkor is a II/A kerületben laktam és a márkaszervizbe a szervizciklus felénél is hordtam a motoromat. Viszont egy hozzáértő, lelkiismeretes embernél szívesebben költök és meggyőződésem, hogy a motor is jobb kezekben lesz (azóta lecseréltem, ismét márkaszervizbe járok).

    Semmiféle lenézés nincs bennem az alkalmazottak felé, többször írtam is, hogy nekem is vannak általam nagyra becsült alkalmazottaim, a szüleim is azok voltak és úgy is lehet boldog életet élni. De a magyar átlag teljesen másképp látja a világot és hogy világos legyen: annak hatására szegregálódunk, amit tapasztalunk. Az állandósult irigység, a bántás (pl. feltételezik, hogy gátlástalan adócsaló vagy, "lefelé taposol", a NER-nek köszönheted a vagyonod stb.) a "szerencséd volt" szövegek mind errefelé hatnak. Nem nekünk probléma elsősorban, hogy a magyar társadalom csak a saját véleménybuborékjaiban képes kulturáltan eszmét cserélni. Ez az utolsó poszt, mindenki megkönnyebbülhet, megyek. ;)

    Veron

    "És hol lehet "gyakorlott és tőkeerős vállalkozókat" találni."

    Ha üzleti szempontból értelmezhető a mondanivalód és fel tudod kelteni az érdeklődésüket, hidd el, szóba állnak Veled. Állíts össze egy üzleti tervet, készíts egy vezetői összefoglalót és keresd az említettek társaságát. Én sem egy lépésben jutottam el az első lépéstől a kínai olajipar óriásvállalatáig, hidd el.

    bbdzyx

    Nem országos, hanem régiós, de mindegy is...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák