Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    Nah, szeretném bejelenteni, megszereztem a jogositványt, ez év márciusában kezdtem neki októberben lett volna az első vizsgám de le kellet mondani munka miatt, aztán elsőre megbuktam novemberben, igy ma december 21.-én lett meg a vizsga másodjára (picit betojós volt mert tegnap nem volt hó, ma meg bokáig érő hó hullott, de szerencsére nem okozott gondot). Igaz felvidéki vagyok nem tudom igy van-e jelentősége ha részleteket irnék, de akit érdekel privátban szivesen válaszolok minden kérdésre.
    saccperkb 180e-be jött ki, bár azóta növekedtek az árak szóval itt most felvidéken olyan 200-210be van egy B-s jogsi
    ahhoz képest hogy 3 és fél hónaposnak volt hirdetve eléggé elhúzódott még ha úgy számoljuk hogy ha elsőre meg is lett volna ha nem is halasztom munka okok miatt.
    nálunk nem vizsgabiztos van, hanem rendőr, és mit ne mondjak első alkalommal és most második alkalommal is akik előttem mentek hát hogy is mondjam, amiket láttam hallotam, és annak ellenére megkapták a jogositványt, én arra gyanakszom hogy ott egy lefizetés is volt. (gondolok itt arra hogy volt akik piroson mentek át mégis megkapták, volt aki nem tudott elindulni, voltak akik egyszerre 5-6 hibát hibát vétettek mégis megkapták, ennek ellenére először amikor mentem nagyon vicces indok miatt én nem kaptam meg)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák