- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
black ops
csendes tag
Hello van egy kérdésem valakinek megvan az army man 2? Csak azért kérdem mert régen megvolt csak elveszett azt sehol nem találom de ha ti sem tudtok akkor körülnéznétek
-
morpheux93
csendes tag
Na már rég nem olvasták ezt a topicot...
Kihalt, pedig jó kis téma[ Szerkesztve ]
PPC Fannak lenni yo!
-
morpheux93
csendes tag
Megvan a fpsece, tök jó lenne pl ff8 azni, de sajna nem űködik, ha elindítom, és bootolom a ps1 imaget, akkor elindul a játék fekete képernyővel, és lefagy.
PPC Fannak lenni yo!
-
tomzi1
tag
Nektek elindul a rayman ultimate wm6 alatt?
-
Dr. Akula
félisten
Az AOE-ben ha a PDA "kurzorgombjaival" scrollozom a pályát, lefagy az egész kép, kivéve a menüket, ott lehet klikkelgetni, de scrollozni a képet, kijelölni valamit, szóval bármit csinálni a játékban azt nem. Ez így normális, ilyen a game, vagy mi lehet a hiba?
-
duduati
aktív tag
2 éve nem járt itt senki. Szerintem halott dolog.
-
markito
csendes tag
van valaki fenn,???
sz m
-
markito
csendes tag
sziasztok.honnan tudom letölteni a silent hill2 pc-re?
sz m
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Uh majd leírom, csak most nincs fent nálam sem a cucc. Én most Gameboy Advance emulátorral nyomulok, érdemes kipróbálni (PocketGBA a neve, keress rá googleben..).
Egyébként kb. másfél hónapon belül írok majd egy cikket PPC-s emulációkról, abban benne lesz Playstation mellett Gameboy Color/Advance, NES/SNES, C64.. meg talán más is, még nem tudom.Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
baliii
senior tag
teccik a cikk, vegig fogom probalgatni a jatekokat szabad oraimban ( az iskolaban )
az AOE-t pont tegnap tettem fel, nagyon jo
a gta-s dolgot valaki nem szeretne elmagyarazni nekem?
jelenleg ott tartok h felraktam a pda-ra az emu-t. ezutan mit toltsek le, hova installaljam stb...? -
Bocha
HÁZIGAZDA
Írtam 1 cikket a legjobb PPC játékokról, ha vkit érdekel..: [link]
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
baliii
senior tag
valaki segitsen a gta-val lécci!
többen is írták hogy kiprobálták már a gta-t, tehát szerintem használtak psx emu-t!
na lécci segitsetek! -
becksim
aktív tag
Én most az Ancient evil című diabló klónra fenem a fogam!
Nindzsák?? Hol?
-
cherockee
aktív tag
én is a warfare inc.-et tartom az egyik legjobbnak, doom-quake átiratokkal az irányitás szerintem nagy gond.
PSX emut van aki konkrétan használt is?
Spawn nevü játékot valaki teljes verzióban látta már valahol? (sehol se lehet még megvenni se...) -
becksim
aktív tag
Az fps-ek sztem nem pda-ra valók, én próbáltam röbbet is, de az irányítás bazi nehézkes.
Ami nagyon jól játszható, az sztem a worms, szép és gyors is ráadásul. PDAmill cuccok szintén ütnek (legjobb, hogy a Mill-es fiuk évfolyamtársaim voltak az egyetemen! )
Warfare inc. szintén jó kis rts, vannak ugyan nála szebbek -pl argentum - de gagyi játémenettel.
Kaladjátékban best of a FADE, persze angolul tudni nem árt hozzá.
RPG szerűben a legacyval játszottam többet (szintén magyar cucc! ), persze jó az arwale 1-2 is a pdamilltől! Van pár átirat itt is, pl. ultima underworld, de a játszhatósággal megintcsak gondok vannak.
Űrhajós-háromdésben van elit klón, de nemigen tetszett, akkor már itt is a Milles anthelion a nyerő.
Shot-em-upból a legjobb a SkyForce!
Stratégiából érdemes megkukkolni Max Tillberg ingyenes játékait (Warring States, Viking Saga) igényes mindkettő. Sean O'Connor pici stratégia-puzzléi is jók [link], én legjobban a Slay-t bírom, egyszerű és nagyszerű!
Pinballból is sok jóféle van, meg falteniszből, abból a legjobb talán a bust'em 1-2.
No ennyi jutott most eszembe, majd még bővithetjük a listátNindzsák?? Hol?
-
baliii
senior tag
kis segitseg keen a gta-hoz. tehat leszedtam az emu-t, fel is raktam a ppc-re, es innentol kezdve mit csinaljak? honann szedjem le a gta-t, es hogyan futtassam?
kosszkossz -
[link] Pocket Humanity
Ingyenes Civilization klón.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tibibi
őstag
free verzio is van?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Rengeteg jó játék van PPC-re
PC-s átiratból Age of Empires [link] az, amit ajánlani tudok. Egyébként létezik Wolf, Doom, Quake 1-2-3 (első kettőt próbáltam, Pocket Loox 720on nem mentek, bár Quakeből van állítólag 1 verzió, ami jól működik is, asszem PocketQuake a neve, nem Quake for PocketPC).
Egyébéként 1-2 nagyon jó cím: Warfare Incorporated [link] , Obulis, Obulis TSE [link] , Rayman Ultimate [link] ,illetve a www.pdamill.com-ról kb minden (magyar fejlesztők!).
Nálam (ugye szintén 720as LOOXon) egész jól futott playstation emulátorral a GTA (fpseCE v0.09.5 az emulátor), bár a jól az olyan 20-25 (néha 30) fps, ami jelentősen lassabb, mint lennie kéne, de élvezhető. Próbáljátok kiGame On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
baliii
senior tag
koszi szepen! ha tudtok valami jo kis jatekrol feltétlenül írjatok
-
Geccoka
csendes tag
GTA van GameBoy-ra is, es van jo kis emu is ppc-re (MorphGear). De sajna az en FS Loox 720-amon (520Mhz) nagyon lassu volt full screenben. Kisebb meretben jatszhato...
-
baliii
senior tag
koszi! mas geyeb? pl gta1-2 nem létezik rá? esetleg regebbi fps-ek (hexen, heretic)
-
baliii
senior tag
abban szeretnem a segitsegeteket kerni, hogy honnan tudnám letolteni pc-s játékok ppc-s atiratát, mint pl a doom1 vagy ilyesmik.
ha esetleg erre szukseg lenne akkor egy asus a620asom van.
kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer gép minőségi alkatrészekkel(2 hetes vásárlás)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Gamer Pc Eladó! gtx 1070 8gb, intel i3 10.generáció
- Acer PREDATOR DLSS3 Gamer - I7 10700/RTX 4060/512GB NVME/1TB/ GARANCIA-BESZÁMÍTÁS!!
- Gamer Ryzen 5600X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 512GB NVME / 1TB HDD / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/