- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@te
senior tag
pécsett esetleg tud valaki megbízható iphone szervizest?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Zjunior
veterán
Angry Bird Star Wars adja!!
Elég feelinges!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Ragnar95
félisten
-
Bling95
őstag
nekem még egyik sincs megvéve ( JB-zve volt csak meg ) , de szerintem megveszem, csak megvárom hogy a szifon-osok játékát véletlenül nem e én nyerem
-
boogie84
veterán
Tudna nekem segíteni 3G tulaj? sunshinefm alkalmazást nem tudom futtatni a készüléken. Ez telefon hiba vagy maga a szoftver hibás?
Saját 3GS-emen nincs probléma.Jelenség részletesen:
Elindul az alkalmazás, megjelenik a felső állapotkijelző,( szolgáltató.... jobb sarokban az akksi töltöttsége) besötétül a kijelző, mindezt 1 mp alatt. A kijelzőn semmi más csak az állapotsor.
Vár picit, majd kilép.Nagyon megköszönném ha segítene egy 3G tulaj!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Ragnar95
félisten
Ma rendeltem pizzát Pizza Forteból, nagyon durva, hogy felmentek az árak, 1150Ft egy húsimádó és 1300-tól indulnak a pizzák 2 hónapja még csak 1350 volt a húsimádó és már az se volt olcsó... Asszem nézhetek egy másik pizzéria után, mert ez már kb rablás kategória....Nem az,h nem engedhetem meg magamnak, csak egyszerűen rablásnak tartom,h egy 32-es pizzáért 1550Ft-ot kérjenek el...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TheMarci
addikt
válasz Ragnar95 #24308 üzenetére
Amikor az Avantitól rendeltem legutóbb, és 1600-at fizettem egy 32-cm esért, akkor dönöttem el, hogy inkább megcsinálom magamnak az egész pizzát, már amikor van rá időm.
Nekem is az elvvel van bajom, mint pl a parkolásnál, hogy hiába van a mom, meg a mammut a legközelebb, de inkább elmegyek az alléig, ahol ingyen parkolhatok..
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
Ragnar95
félisten
válasz TheMarci #24309 üzenetére
Én örülök,ha egy rántottát elkészítek jól, szóval nálam ez nem játszik +lusta vagyok ahhoz,h órakat dolgozzak valamiért, amit aztán 20 perc alatt elfogyasztok
Amúgy valóban az itt a probléma,h ennyiért egy elegáns olasz étteremben is ehetsz valódi olasz pizzát....A bevásárlóközpontokban a parkolási díjtól meg falra tudnék mászni....Odamegy az ember,h vásároljon és pénztköltsön, majd még a parkolásért is jól lehúzzák...Ezért szeretem az Arénát, mert ott ingyenes a parkolás, de a Westend a legpofátlanabb, mivel ott 200Ft/30perc a parkolódíj...
[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #24314 üzenetére
Múltkor azt rendeltem kipróbálás céljából, de nem jött be, nagyon száraz volt + abból egy egész laktató annyira, mint a klasszikus forte tésztásból egy fél
-
Tibee86
nagyúr
Én már egy ideje leszoktam a pizza rendelésről, nagyon ritkán volt az, hogy elégedett lettem volna azzal, amit pizzának neveznek néhány helyen. Nagy ritkán még rendelek, de inkább megcsinálom magamnak töredékéért mint ha rendelném, és sokkal finomabb is lesz.
manchester85 : Egy pakk nem is, de egy darab érdekelne engem majd.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz Ragnar95 #24318 üzenetére
Olaszországban idén ettem pizzát rendesen kemencében sütötték nagyon finom volt. Kívül roppanos ahogy haladtál befele meg puha omlós(z).
Sonkás , paradicsomos, mozzarelás volt (8 euró,mellé a heineken 560 ml ( előtte sose láttam ilyen kiszerelésben) az volt 7 euro
Pesten én a Pizza Kingtől szoktam pizzát redelni. Van 10% diákkedvezmény meg egyes kerületekbe ingyenes a kiszállítás is. Árban is megfelelő és sok feltétes ízes pizzáik vannak.[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Nekem nem jön be ez a stílus.
Én nem rég rendeltem angliából a Red Dead Redemption-t (GOTY kiadás, összes DLC-vel, zombis kiegészítővel egyben 3000 Ft-ért), nagyon jó játék. Rockstar csinálta, GTA beütésű, csak itt nem autókat hanem lovakat hajtasz és jófiú vagy (de lehetsz rossz is csak akkor nem passzol a sztorihoz).
Megvan a szabadságérzet, 2 küldetés között rengetek lehetőség, gyönyörű táj, grafika, hangulatos zenei aláfestéssel. Pedig nem szeretem az ilyen western játékokat de ez megfogott.
Pl. lovagolsz és látod hogy kirabolnak az út mentén egy szekeret segíthetsz rajta, vagy ha a serif üldöz egy bűnözőt segíthetsz elkapni, ez növeli a becsületcsúszkád, többen rádköszönnek, kérnek segítséget), de olyat is csinálhatsz hogy a bűnözőnek segítesz és akkor te leszel a hírhedt rosszfiú, rettegnek tőled, vérdíjat tűznek ki a fejedre, vadásznak rád Vagy ha épp a farkasok kergetnek egy csavargót rajta is segíthetsz, nő a hírneved.
Vagy pókerezhetsz, kockázhatsz a kocsmában, vadászhatsz, az állat bundáját/húsát eladhatod, ritka növényeket gyűjtögethetsz. Vagy éjjel segíthetsz a serifnek a rablókat elkapni (eldöntheted hogy lelövöd vagy a lasszóval megfogod és amíg visszaviszed a városba a serifnek a porban húzod magad után vágtázás közben ), a termést megzabáló nyulakat lelőni stb stb és ez csak egy pár lehetőség, rengeteg sztoritól eltérő mellékküldetés, a végigjátszási idő akár végtelen is lehet ha úgy akarod.
Ja és még ott a multi is ahol csomó játékmód van.Én se játszok már sokat (heti pár óra), de amíg nem jön a GTA bőven elleszek ezzel és az Xboxot sem adom el még ezért
Aki végigolvasta és van xbox-a mindenképpen próbálja ki
Én egy időbe annyi pizzát ettem hogy teljesen megutáltam, persze egy jól elkészítettet azért megkóstolnék de itt vidéken esélytelen.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Ragnar95
félisten
válasz b4zsi- #24320 üzenetére
Énis ettem ott párszor, valóban nem olcsó semmi se, de k*rvajó a pizza, hiszen onnan származik, bár a jobb itthoni olasz éttermekben is van olyan jó szerintem
Tomics: én haveromnál játszottam Red Dead-el, valóban elég király játék, főleg az időlassítás volt bejövős, meg a grafika is nagyon komoly + a térkép mérete...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
-
Ragnar95
félisten
Ez elég durva Főleg ahhoz képest,h általában Németországban drágább a megélhetés és az élelmiszerek is, mint itthon, az részletkérdés,h cserébe a fizetések 3x annyik, mint itthon De ennek a szaláminak az eredetisége azért kérdéses számomra
-
vadászcsiga
félisten
SÖ, számodra rossz hír: [link]
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #24310 üzenetére
Én a Westendben mindig ingyen parkolok. Az a titka, hogy jó szorosan kell tapadni az előtted levőhöz távozáskor. Amúgy csak nagy ritkán, évi max. 2-3-szor csinálok ilyet, mikor meglátogatom nagyanyámat autóval, (Szent István park) és nem hétvégére esik, akkor szoktam ott letenni a kocsit. Nem fogok napi 8 óra parkolást (kb. 3000 Ft-ot) fizetni.
Mostanában én is baromi sokszor rendelek pizzát, igaz, mindig ugyanonnan, bella italia a neve. Azt hiszem, BP-en nincs, de nagyon finom, a 26 centis megvan egy ezresből, és azzal jól is lakom. Pesti tapasztalataim nem nagyon vannak, mert nagyi istenien főz, így ha nála vagyok, akkor fölösleges kaját rendelni. De amúgy Pesten sokkal jobbak, szélesebbek a kajarendelési lehetőségek, mint nálunk Miskolcon. Persze ez eléggé magától értetődő, de mindig ámulok-bámulok, ha fenn vagyok, hogy mennyi helyen lehet zabálni.
Tibee86!
Azt csak viccből írtam, mert ugye nem érkezett meg a matrica, amit rendeltem, de a Lucky Labs feladott ingyen és bérmentve egy másikat. És erre írtam, hogy van egy eladó pakk, mintha csak bekamuztam volna. De amúgy nincs, sajnos örülhetek, ha legalább a következő megérkezik, mert ez az átkozott magyar posta bármit lenyúl, amihez kedve van. Ja, és iPhone 5-höz lesz a matrica, apám telójára.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
jimhun
senior tag
Az a nemet az nem is Pick szalami hanem masik fajta teliszalami. Meg a csomagolas sem ugyanolyan ha megnezi az ember.
Es direkt ugy is van forditva mindegyik hogy ne lehessen latni a nevet, hogy lehessen kelteni a panikot megint a nep kozott.
Akar ez is lehetne: [link]
Csak ugy kell forditani es mondani hogy az is Pick.
De az biztos hogy a kepen a nemet az nem Pick szalami, ugyanis annak sosem volt ilyen csomagolasa.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #24329 üzenetére
Nem cseszi rá a sorompót a szélvédődre?
-
Ragnar95
félisten
De cseles itt valaki A szabályok csak azokra vonatkoznak, akik nem ismerik a kiskapukat
Amúgy valóban elég sok helyről lehet kaját rendelni/kajálni, mivel egy 2 milliós fővárosról beszélünk, de sajna ez az árakon is meglátszik és pont múltkor írtam, amikor feljött ez a téma,h családias, normális áru helyek nincsenek az egész városban, ahova csak úgy be lehetne ülni mondjuk egy hétvégi ebédre és egy jót enne az ember normális áron....Ami jó, azt aranyárban mérik, olcsó húsnak meg híg a leve
jimhun: most, hogy így jobban megnéztem, valóban nem eredeti, a csomagolása is tök más, de én ezt mondtam már,h ennyiért tuti nem eredeti, mivel kint drágábbak a dolgok alapbólPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mappa
addikt
válasz vadászcsiga #24331 üzenetére
+ kamera?
Ragnar95 - kifőzdékről hallották már? ahol 10x jobb kaját lehet burkolni mint egy "neves" pizzériában? - fele annyiért?
meg technika kütyü stb. híreken kívül mást is szoktál olvasni,nézni,hallani, hogy ennyire meglepődsz ?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #24327 üzenetére
Na akkor elemezzünk
"Faucette szerint egy ismeretlen felhasználói felület, a kompatibilis technológiák hiánya és a kevés alkalmazás alapvetően„
Ficsőr hiányáról beszél? Akkor nem látta a demóka. Három réteggel mélyebbre tudsz nézni, úgy, hogy az aktuális ablakot nem kell bezárni. Gesztusokról nem is beszélve. Portré készítésénél egy pár másodperces kisfilmet készít, és azon lépkedve a legszimpatikusabb arcberendezést mentheted el pl. kontaktokhoz. A Beta tesztelőkről meg megvan a véleményem úgy általában. Hónapokig náluk van, használhatják, és a tényleges kiadás után derülnek ki szarvas hibák, v. rejtett ficsőrök. Kompatibilitásról csak annyit, hogy semmivel sem rosszabb mint az iOS v. Android. Nem is értem, droid appok portólhatók, szabványos BT, sőt a ma még ritka direct WiFI-ről nem is beszélve, de ott van az NFC, microUSB, HDMI.
Ja, a legnagyobb ficsőr a teljesítmény hardver igény jobb mint iOS-en. Ez számomra mindennél többet mond. Persze ezt még többször meg kell erősíteniük, de ahhoz kéne kapjak egy teszt példányt. Ez az adat kb. olyan mint autóknál a kW/önsúly. Nem érdekel igazán mit írnak, csak már lehetne kapni. Ha nem adják fel, mint a Nokia a Maemo-t, MeeGo-t, akkor csak egy ellenfele lesz a piacon, a Tizen. Öt éven belül.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
én nemrég jöttem rá egy trükkre, amit a butább sorompóknál lehet elvileg megcsinálni (Kökin már lefényképezi a rendszámot)
ha túllépted az ingyenes korlátot, odamenni a bejárati kapuhoz és kérni egy új papírt. Persze most jut eszembe, valószínüleg van valami érzékelő, ami ott álló kocsi híján nem ad... -
Ragnar95
félisten
Persze, de ott azért nem olyan a minőség, legalábbis azokban, amiket én próbáltam...
A hams pick szalámi németországi árazását én nem sorolnám a hírkategóriába ....
Ráadásul azért csodálkoztam, mert németországban az élelmiszerek ára magasabb általában, mint itthon és nem néztem meg elsőre részletesen a képet,h az most eredeti pick-e vagy sem....[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #24331 üzenetére
Nem, azalatt bőven átslisszolok, de ha menne lefele, akkor sem engedi az automatika, hogy rácsapódjon, max. nekimenni lehetne, ha már teljesen lement. Amíg mozgásban van, nem engedi rácsapódni, de ennél jóval hamarabb kiérek.
Mappa!
Nem tudom, hogy van-e kamera, de mit tudnak csinálni? Meg takarásban vagyok. Jó móka amúgy, de ha pesti lennék, nem csinálnám. 1 évben 1-2-szer belefért. Volt, hogy próbakört is csináltam.
i6 Silver
-
Mappa
addikt
válasz Ragnar95 #24337 üzenetére
"A hams pick szalámi németországi árazását én nem sorolnám a hírkategóriába"
én nem erre értettem.
szerk2: 1150Ft egy húsimádó és 1300-tól indulnak a pizzák 2 hónapja még csak 1350 volt a húsimádó és már az se volt olcsó...
manchester85 - WestEnd-et alapjába véve utálom de a kamera mit vesz és mit nem, passz elkerülni, hogy valami mém kép legyen a verda pl.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
-
Ragnar95
félisten
Bocs,h nem nézem naponta a pizzériák árlistáját... Csak az utóbbi 2 hónapban már 2.szorra emeltek 100Ft-al árat, ami majdnem 10%-os emelés és egy picit megrökönyödve láttam, h ezt egymás után kétszer is képesek voltak eljátszani ilyen rövid időn belül....Oké,h megy fel az alapanyagok ára, de nem ilyen gyorsan....
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #24341 üzenetére
Haver mondta, de már régebben is hallottam, hogy van, aki így csinálja. Egyébként nem keresem az ilyen lehetőségeket, meg ugye sok helyen ablak, portás, de Bp-en 1-1 napra meg kellett valahogy oldanom a parkolást, és 400ft/óráért nem fogok a saját lakásunk előtt parkolni. Úgyhogy aki a Westendben jár, annak mindenképp jószívvel ajánlom ezt a páratlan lehetőséget, megéri legalább egyszer kipróbálni.
Ragnar95!
De elírtál valamit az árakban, arra kérdezett rá Mappa. Olvasd vissza.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
SÖ
addikt
Már jártam úgy,hogy kisorsoltak és nem kellett fizetnem. Egyik nyáron a Camponában a tetőparkolón meg akt fotózás volt. Ott ácsorogtam - mert nem akartam hinni a szememnek - egészen addig, amíg oda nem jött egy tükőrtartó főmunkatárs, hogy belelógok a képbe.
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #24344 üzenetére
Upsz valóban elírtam, 1550-et akartam írni, nem 1150-et
-
DanielK
addikt
Van [link] csak nem szállítanak
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest