- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@te
senior tag
halihó!
szeretnék vásárolni egy fehér 16os gyári független i4s-t! fontos hogy karcmentes legyen. sajnos itt ph-n már minden 3. ember csaló, így senkiben nem tudok megbízni, nembeszélve arról hogy nincs is nagyon eladó ilyen feltételekkel. ha bárki közületek tud ilyen eladó telefont megbízahtó forrásból kérem szóljatok. a fórumozókban azért jobban megbízok. személyesen pécs.
köszönöm!így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
nagyúr
Megírtam az első app bemutató cikket az oldalon: TV forecast, hátha valakit érdekel.
Most foghatok neki a "rendes" melómnak.
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #24201 üzenetére
Ha valaki ismer, az tudhatja, hogy nem szimpatizálok a Samsunggal, hogy finoman fogalmazzak.
1. A mérési eredmények magukért beszélnek, és még csak nem is egy kiforrott rendszer még.
2. Nagyon nagy tőke áll mögötte, nem úgy mint más kisebb volumenű rendszerek mögött. Igaz a Bada-t sem vitték semmire, de most mögöttük áll az Intel. Az Intel koncepciója, hogy rendszereket karolnak fel - lásd MaeMo, MeeGo - hogy fellendítsék a mobil processzorgyártásukat. Amúgy a Tízen a MeeGo, és a Samsung féle SLP illetve a Bada keveréke. A MeeGo pedig, a Moblinból, és a Maemoból született. Jól látszik látszik, hogy az előző generációs Linux rendszerek hosszú láncolatáról van szó, ami évtizedes tapasztalatokon, fejlesztéseken nyugszik.
3. A cél, egységesíteni a különböző kategóriájú eszközök platformját, komoly támogatói körrel a hátuk mögött. Okos-telefonok, tablettek, inteligensTV-k, autók informatikai rendszerei, stb. Tizen-nel PC vonalon már most is kompatibilis a Sandy Bridge , Ivy Bridge processzorok.Kialakulóban van valami, és sikerének záloga, hogy komoly múltra építkezik, nagy támogatói körrel, korlátlan anyagi háttérrel.
Mondjuk én BB10 mellett törnék pálcát - mostani fejjel - mert a teszteken köröket ver még az iOS-re is. A Tizen-nek csak megelőlegezem a bizalmat.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Én nem tudom, ki hogy van vele, de ez a nexus 4 annyira pocsék, hogy az valami eszméletlen. Főleg a UI. Ránézek, és egy okádék. Az összes android 4.2 ilyen?
i6 Silver
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #24206 üzenetére
Ha nem nyúlnak a szoftba, akkor igen. Ez a referencia modell. Ergo simán felmegy rá a droid, azaz ilyen a droid, ha letöltöd a google oldaláról.
Mennyivel jobb, egy lg, samu, htc felület?[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #24208 üzenetére
Ahogy néztem a videót az jutott eszembe, mikor gyerekkorunkba valaki hányt. Az volt ilyen "szép" színes.
-
Blaise
veterán
Nem mindegyik, ez referenciakészülék, vagyis akár 1 év után is kaphatsz rá frissítést
Egyébként szerintem a kezdeti gyári UI-hoz képest nagyon jó irányban fejlődtek, nem rossz ez a gyári felület.
-
kristee
tag
Nekem pont összehasonlíthatatlanul jobban tetszik, mint a samu táccsvíz-e, az egy okádék, tényleg.
A Sense mondjuk tényleg egy külön kategória, de az után szerintem a difult droid a legjobb.
Bár mivel ez ref készülék mindent rátehetsz, olyan launchered lesz amilyet csak kívánsz...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
r3dsnake
nagyúr
Végre megjött a rendelt fóliám, és leszedhettem a gyárit. Élmény volt úgy használni, hogy nincs kivágva a home gombnál és a hangszórónál.
-
ittakary
nagyúr
válasz r3dsnake #24214 üzenetére
Erre inkabb nem is mondok semmit. Megvan a velemenyem azokrol akik fenhagyjak a gyari foliat meg akkor is ha a hasznalatot akaralyozza, bekoszolodik, szamarfules lesz szele, csak mert egy porszem se erje a telot
Nem bantas csak basszus.. Gondolkozz mar kicsit: a telefon van erted vagy te a telefonert?Apropo folia... Nem is tudom mondtam e de mar lassan egy hete folia nelkul hasznalom a telefont (csak hatul van, elore nem raktam fel) es iszonyatosan elvezem. Jobb a kijelzo jobb a tapintas a gepeles lehet vissza se rakom tobbet
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz ittakary #24215 üzenetére
Nem tehetek róla, nem tudom elviselni a karcokat. Az előzőt is azért adtam be gariba, mert megkarcoltam a kijelzőt, ezrét hivatkoztam akksira... És igen, nekem megér ennyit, hogy másfél hétig szar volt használni, de legalább karcmentes. A pixelhibákat is mindig kiszúrom, ha észreveszek ilyet, vagy karcot, után csak azt látom...
-
bobooo
addikt
r3dsnake kontra mindenki. Csapó 4(?).
[ Szerkesztve ]
-
kristee
tag
válasz manchester85 #24216 üzenetére
Pedig igaza van ittakary kollégának, nehogy már azért vegyen telefont, hogy utána napokig/hetekig/hónapokig ne tudja használni!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
kristee
tag
válasz manchester85 #24220 üzenetére
Senki
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
mondomén
őstag
Szerintem meg rohadt jól néz ki. Üveg elől hátul, már csak a műanyag keret hibádzik. A JB is tetszik, nagyon bejön ez a fekete és kék kombó. Az ikonokat kukáznám, deviantART tele van nagyon szép ikonokkal... LG-t a büdös életben nem vettem volna eddig, de most valószínű erre váltok. Nexus teló, szóval frissítések is jönni fognak.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Nem is tudom kivel vitatkoztam, de pár hete ugyan ezt mondtam. [link]
-
mondomén
őstag
válasz DanielK #24227 üzenetére
Telefont váltok, nem fórumot. Különben is, én vagyok az időjárás app szóval...
@BoboDJ
A note sem rossz, de az már igen nagy.[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
-
C4mp3r
addikt
válasz r3dsnake #24231 üzenetére
hat ha en meglattalak volna a gyari foliaval az utcan tuti megmosolyoglak; nekem is van rajta folia elol hatul a biztonsag kedveert, de nem kulonosebben erdekel ha megkarcolodik. az icoat igyis kifenyesitette az oldalat kicsit. ha odavagy a karcoktol, vegyel egy 3310-est azt nehezebb megkarcolni
-
Bling95
őstag
6.0.1 ota a kamera neha befagy , neha meg lilan vibral a kijelzo.... Masnal is jelentkezett ilyen?
R3dsnake: a folia es megkarcolodik, az nem zavar? Oke hogy a telefon nem lesz olyan de az adott pillanatban esztetikailag pont olyan
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #24231 üzenetére
Én se szeretem, ha karcos a teló, a hajszálkarcok is kikészítenek....A bumper sajna kifényesítette a keretet már ígis, ezzel nem tudok mit csinálni, bele kell törődnöm....
Amúgy amíg nem volt semmi védelem a telón, énis rajta hagytam a gyári fóliát, bár ez nálam kb 2-3 óra volt csak, mivel ahogy megjött a teló, egyből mentem és vettem hozzá becsúsztatós tokotPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
addikt
Nekem fóliában jobb a tapintása. iPad-en sokkal jobban érezni a különbséget. Én fólia párti vagyok!
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
nagyúr
válasz Mela Kehes #24244 üzenetére
Én is. IS például sokkal jobb a hátulján, kicsit tapad, így a fogás is biztosabb.
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #24244 üzenetére
én matt fólia párti vagyok, mert így könnyebb tisztítani és jobban csúszik!
iphone-ra tok vagy bumper, ipadre meg hátlap fólia. -
r3dsnake
nagyúr
válasz DanielK #24246 üzenetére
Nekem is matt fólia lett most, tapintásra nagyon jó, de a képminőségen sajnos sokat ront. Majd valszeg veszek fényes fóliát előre. Megy majd még egy tökegyszerű, átlátszó műanyag bumper körbe átmenetileg, amíg nem találok jobbat. Meg rendeltem egy rilakkumás tokot funból.
-
SÖ
addikt
iPad vs. Playbook
upssz [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest