Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hdanit610

    aktív tag

    válasz Holwill #99712 üzenetére

    Köszi szépen az oldalt és az infókat. Tényleg kezdtem teljesen hülyének érezni magam, hogy ilyen "luxusproblémával" fordultam a topik lakóihoz. Persze nyilván megkaptam, hogy üldögélek rajta, meg minek vigyázok, meg kvázi mit ugrálok ezen a témán, ha volt ennyim erre, akkor fogjam be kb. (és voltak persze abszolút pozitív hsz-ek is).

    A gariztatásról nem hallottam jókat. Egy iStyle-ban dolgozó ismerősömet (is) megkérdeztem, aki MitoGábor értesüléseit erősítette meg, mondván necces a csere. Lehet, hogy a lassan 3 hetes készülékem gariját konkrétan megvonják és mehetek a sóhivatalba, lesz egy (majdnem) új, meghajlott, k. drága telefonon gari nélkül. Az értéke persze gondolható, hogy melyik irányba indul szélsebesen.

    Úgyhogy egyelőre hagyom a hivatalos utat, mert eléggé tartok tőle. Nagyon rossz érzés, hogy tehetetlen vagyok, és egyetlen esélyem van mindössze, ha a hivatalos utat választom. Ez meg 50-50% a cserére, ami szintén elgondolkodtató, hogy az alig 3 hetes telefonom helyett, amiért teliárat fizettem ki, kapok egy refurb-öt, jó esetben. Rossz esetben semmit, ezért szimpatikusabb a MitoGábor féle út, ott mások a sikerességi százalékos arányok. :)

    1 szó, mint 100, ha nem kapok megnyugtató híreket a hivatalos útról, akkor nem fogom kockáztatni a garit és nem azt választom. Addig meg használom így és néha billegtetem az asztalon, hogy gyötörjem magam. :D

Új hozzászólás Aktív témák