Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz burgatshow #310251 üzenetére

    Apple disables iPhone web apps in EU, says it’s too hard to comply with rules

    It will still be possible to add website bookmarks to iPhone and iPad home screens, but those bookmarks would take the user to the web browser instead of a separate web app.

    Ez így kényelmetlen lesz, hogy vissza fog dobálni böngészőbe. Amúgy mindig gondoltam, ha erővel nekiállnak belenyúlni az iOS-be kívülről törvényekkel, akkor azzal én mint iPhone user fogok ráfázni. :U

    Lehet mesélni jószándékról, de a megvalósítás? Cookie figyelmeztetés törvény sztori 2.0 ez az egész, attól tartok. Csak user számára lett kényelmetlen annak a megvalósítása is.

    Az NFC nyitással technikailag most a bankok kezébe adták a hatalmat, papíron mi tartja őket vissza egyszer majd dobják az AP-t és majd a saját vacak megoldásukat kell használni.

    Várom a saját motoros böngészőket akku szempontból, Mac esetében egyértelműen Safari a nyerő. Érdekes az új törvény ellenére a Mozilla is még elégedetlen. Az Xbox főnök is nyilatkozta nem lesz streaming, mert hiába felel meg az Apple az új törvénynek, a Microsoft számára nem éri meg így. Sok hűhó a semmiért, de legalább aki direkt az iPhone-t választotta azért mert olyan amilyen, azt legalább bosszantják a kényszerű változtatásokkal. Fantasztikus.

    Továbbra is azt gondolom, a szabadság és választás lehetősége mindig is adott volt: Android vagy iOS, nyitott vagy zárt. Viszont ha kényszerítik az iOS-t a változásra, azzal az én élményem csökkentik, erről nem beszélnek. Csak azt ismételgetik, nem kötelező az új módszereket használni, jaaa de arról hallgatnak a következményeit nem tudom kikerülni, itt is az első eset ezzel a mostani hírrel.

Új hozzászólás Aktív témák