Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz M1995 #300058 üzenetére

    "Ennyi, de hisztiznek tovább."

    Szalmabáb - Leírtam hiányozni fog a gyorstöltés, hoztam pár példát mikor jól jött, de te ebbe beleálltál és azóta a tárgybéli tévedéseidet cáfoló hozzászólásokat egyszerűen csak hisztinek nevezed és szándékosan megmásítod amik elhangzottak.

    "én leírom iPhone, Galaxy, de még a referenciának mondott Pixel is 20-30 W a gyorstöltés"

    Lényegtelen konklúziót alkalmazol, semmilyen összefüggésben nem áll a piaci részesedés azzal, hogy az Apple hol tart a gyorstöltés fejlesztésében, ahhoz pedig pláne semmi köze, hogy az eredeti kijelentésem annyi volt, hogy hiányozni fog a gyorstöltés, nem volt kötelező beleállnod, pláne nem piaci részesedésre hivatkozva, ráadásul azzal akarod igazolni, hogy nem piaci norma, hogy a 2023 Q2-ben globális eladások 37%-át ketten uraló két gyártóból mazsolázgatsz és a használati szokások állítólagos felmérésére hivatkozol, miközben fel sem lehet mérni a gyorstöltés használati arányát akkor, ha ilyet a gyártó nem is kínál.

    Megpróbáltad a korábban többször leírt 37%-os kombinált részesedést a Pixel telefonokkal is bővíteni, de az ő részesedésük a piacon a "futottak még" kategória (konkrétan az összes global shipment/market share staisztikában bekerülnek az "Others" kategóriába, amihez 2-3%-nál kisebbet kell produkálni). Próbálkozásnak jó volt, de kapufa.

    "Nekem nem tűnik egyelőre piaci normának."

    Személyes kétely - Elfogadott tényként akarod beállítani a személyes véleményed és értelmezésed a témában.

    "tehát hiába várják mindjárt jön az iPhone Fold 100 W töltéssel, 16 GB RAM és mindennel. Jövő ősszel is csalódni fognak."

    Ismételten szalmabáb érvelés, egy "hiányozni fog a gyorstöltés" kijelentésből már összehajtogatható 16GB RAM-os 100W-al töltő iPhone igényeket vizionálsz. Semmi ilyen nem hangzott itt el.

    Én a helyedben átgondolnám ki hisztizik valójában.

Új hozzászólás Aktív témák