Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kapanyél

    őstag

    válasz Vasinger! #29067 üzenetére

    Szia!

    Kezdőként ezekre most pont tudok válaszolni. :)
    A bemutató videóval nem mész messzire, a legjobb, ha letöltöd az iOS6 (i5) használatiját.

    SIM-mel kapcsolatban vigyázz, hogy ne legyen túl régi. Nekem 3 éves volt, de akkora volt rajta a chip, mint egy húszas (régi Matáv telefonkártya méret kb.). Szóval csak akkor vágasd, ha már az újfajta kicsi van.
    Továbbá, ha SIM adaptert akarsz hozzá vásárolni, akkor az a T-Mobile-ban a legolcsóbb (100-150Ft), viszont a dolgozók nem tudják, hogy van nekik, csak az üzletvezető, és mivel nem külsős tartozék, ezért számíts rá, hogy 40-50 percet fogsz várni, mire kiszámlázzák... Lurdy-ban van még. Ha célszerszámmal vágják, akkor vissza tudod tenni az eredeti miniSIM-be, így fentiek csak otthoni szecskázás esetén aktuálisak.

    Nekem nem sikerült a telefonon lévő szoftverekkel szinkronizálni a GMail névjegyeket. Hiába telepítettem föl a Gmail appot, hiába állítottam be a fiókoknál, csak a naptárat, feladatokat és a levelezést ajánlotta föl.
    A megoldás, hogy belépsz/regisztrálsz az iCloud-ba telefonon keresztül (simán AppleID-val), aztán elmész a webes iCloud oldalra, ott már lehet importálni a GMail névjegyzékből a .VCF-ként exportált adatbázist.

    Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Új hozzászólás Aktív témák