Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchris78

    veterán

    jáááj ez az akksis dolog...
    azt azért SZÖGEZZÜK LE hogy a "használatban" NEM CSAK a kijelző on + zenelejátszás van benne, hanem az is benne van ha a CPU nem alvó állapotban van hanem azt valamelyik program felébreszti. Androidos tulajok tudnak mesélni mit jelent a deep sleep és mit szívnak ha valamelyik program nem engedi a telefont ebbe az állapotba. nade vissza: az i5 3G modulja egy vacak, annyit zabál hogy hihetetlen. EZÉRT várom az LTE-t, mivel gyorsabb az átvitel, hamarabb csökkentheti a teljesítményt így kímélve az akksit. Ezért is lehet relatíve sok használattal jó üzemidőt is (wifi) meg rosszat is (3g) elérni.

    Rekordom: 3nap környéki standby, másfél óra használat (hozzá nem nyúltam a telefonhoz!!!) és 69% (!!!!) volt az akksiidő. Hozzá kell tennem faház, GSM (no net, mert roaming), nuku beszéd :DD . Síeltem, na.

    Nem rosszból mondom de ha valaki nap mint nap mint nap naponta 5-6-8 órát a telefonját nyomkodja... Nem tudom. Ha van családja akkor kicsit azért gáz, ha meg nincs akkor meg... nem folytatom mert nem akarok céltábla lenni. Az előbbi bölcsész - mérnök összehasonlítás nem állja meg a helyét azért, volt pár igencsak csinos évfolyamtársam a BME-n :).

Új hozzászólás Aktív témák