Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    Sziasztok,
    lehet nem a leg relevánsabb topic az Iclouddal kapcsolatos kérdésemmel de remélem kapok választ. (nem találtam IOS topicot ill van IOS alkapmazások de az nem annyira pörög) a másik lehetőség az apple support de szerintem itt gyorsabban kapok választ.

    Szóval csak nem rég aktiváltam az az Icloudot, de csak most -mikor is ez irányban olvasgattam a neten- esett le hogy bár be állítom hogy automatikusan mentse a képeket az Icloudba, de ott csak addig van míg én a telefonról ki nem törlöm azt (+30 napom van hogy visszatöltsem). Erre csak most jöttem rá mikor is szerettem volna elérni hogy lássam telefonon az Icloudba (automatikusan) mentett és a saját telefonomon tárol képeket /szeparáltan ... ami nem lehetséges.

    Nem akarom sokáig ragozni, de erősítsetek meg hogy csak akkor marad a kép/videó (akármi) az Icloud-on "örökre" (persze fizetem a havi apanázst) ha én azt külön direktbe lementem (File/Icloud drive) rá?

    Ez csak most esett le
    Kis feleségem az évek során rengeteg képet készített (ő régebb óta IOS-es és csak nem rég csatlakoztam) és abban a hitben van hogy képei biztonságban fel vannak mentve 50 Gb nyi Icloudba, de gondolom ez nem igaz mert neki még régi 16 Gb-os 5S-e van tehát amit kitörölt a telefonról az az Icloudból is kitörlődött ... (még szerencse hogy direktbe kimentettük pc -re időről időre)

    köszönöm a választ

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák