Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norberto_th

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy olyan problémám van, hogy a telkomtól vettem egy i6S-t még 2015 decemberében, azóta visznt pixelhibák miatt illetve mikrofon hiba miatt cserélve volt már 3x, legutóbb egy hónapja, viszont legutóbb nem egy telekom igyfélszolgálat által, hanem egy iStyle által volt cserélve. Na most az akkumlátor olyat produkál, hogy este feltöltöm, leveszem, reggelre ki is kapcsol, totál lemerül, konkrétan egy 1 hónapja cserélt telefon, amin még van garancia, mivel az iStyle is adott rá 3hónap gyártói garit.
    A kérdésem az, hogy a telekomhoz vihetem-e gariztatni attól függetlenül hogy én az istyle-ban cseréltettem legutóbb (fődarab csere)? A vicc az, hogy kétszer is felhívtam a telekomot, mert az egyik marhaságot mondott, a másik meg nem tudta megmondani :C Adtak egy központi szervizes telefonszámot, de foglaltak, lehet csak vasárnap nincsenek ott, nemtudom. Elhajtana a telekom, mert máshol volt legutóbb a készülékcsere, DE náluk vásároltam?
    Komolyan vicc és már elfogyott a türelmem, hogy ilyeneket produkál a 6S. Nagyon elhondolkodtam egy teócserén, pedig ez is tökéletes nekem még mindig. :(

     iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S /  Music

Új hozzászólás Aktív témák