Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Mappa
addikt
A home gomb dupla kattintására felugró zenelejátszó "fícsőrt" nem lehet kikapcsolni végleg? mivel eléggé elhasznált állapotban van már (ezek szerint) ez a gomb, sokat ugrik és indul el rajta a zene. egyszer kétszer már a zsebemben is elindult - azt nem tudtam kocsiban mi a fene szól és honnan
-
No én viszont egy érdekes bugról szeretnék kérdezni:
Elég sok podcastet (sőt mostanában csak azt) hallgatok. A legújabb hülyesége a zenelejátszónak, hogy elfelejti kiírni a számok címét, és csak ezt látom:
Miért lehet ez? Próbáltam már össze vissza pakolgatni a podcasteket. Sync ON sync OFF, törlés újrafelrakás stb, de semmi nem jött be
Találkozott már valaki ezzel?
-
b4zsi-
őstag
Az érdekelne, hogy a gyári zenelejátszóban elő lehet valahogyan varázsolni hogy mutassa az adott számba hány percnél jár vagy mennyi van vissza... nagyban megkönnyítené ha valamelyikbe beleszeretnél pörgetni...olyasmi mint a hangerő növelő sáv... Ha ostobaságot kérdeztem akkor elnézést előre is
-
zaskar
senior tag
válasz
Blaise #47571 üzenetére
MW600-al kapcsolatos kérdéseidre:
A bejövő hívásnál kiírja a hívó nevét?
Igen, felváltva jeleníti meg a telefonszámmal.
Működnek rajta a gombok a beépített zenelejátszóval?
Igen, működnek vele, sőt a Capriccio-val is (én azt használom). De ez nem igaz minden lejátszóra, találkoztam olyannal is, amivel nem működtek.
Milyen a rádió hangminősége?
Most próbáltam ki, mert nem nagyon hallgattam eddig, csak mp3-at. Jól szól a rádió, bár kissé kényelmetlen, hogy az állomások nem tárolhatók el, csak a frekvenciát lehet ide-oda léptetni. A vételi érzékenysége közepes, amennyire meg tudom ítélni. Nokia telefonoké pl. gyengébb volt, itt ahol lakom.
Mennyit bír akksival?
Úgy emlékszem, 10 órát adnak meg neki hivatalosan. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy tudja ezt, bár én még nem mértem meg. Egyfolytában 2-3 órákat hallgatom munka közben, így több napig is elmegy töltés nélkül. De olvastam korábban olyan véleményeket is, ahol megerősítik a 10 órát.
Van egy bosszantó megoldás még rajta, a hangerőszabályzás, ami egy érintőcsúszka, és nem mindig úgy működik, ahogy kellene, de együtt lehet vele élni.
Összegezve: én nem bántam meg a vásárlást, ebben az árkategóriában egy elfogadható vételnek számít. -
xlife11
senior tag
Ma beállítottam iTunesban egy halk számhoz hogy 200%-os legyen a hangerő, de duplán syncelte fel, és most van a Zenelejátszóban egy halk és egy hangos verzió.Ezt miért csinálja?Komplett albumnál zavaró.
-
SÖ
addikt
válasz
Lyndon #42780 üzenetére
Én régen nagy jb varezveny voltam még a 3gs korszakomban. Mondjuk mindig független készülékeim voltak. Pár hete jb-ztem az i4-est, mert kerestem egy jó zenelejátszó appot. Találtam is, 2008 óta nem frissítették, a másik musicbox meg semmivel sem szól jobban mint a beépített iPod. A lényeg, hogy azt a kuplerájt ami a cydiában van mégegyszer nem akarom viszontlátni. Ömlesztve olyan appok, amikre rá sem néz a fejlesztője. Ios5-ön már nem futnak, repókat kell telpítened hogy megtaláld amit akarsz, inulásnál egy óra mire lefrissít, már amit tud. A Market ehhez képest egy patika. A 120 perc elteltével jött a restor. Akinek van türelme molyolni, és nem érdekli a lag, bizonytalan működés, azoknak megfelel. Az igazán jó dolgokból előbb utóbb úgy is natív lesz.
Veszélyek: http://szifon.com/2011/03/03/leggyakoribb-itunes-hibauzenetek/
Mobilról még mindig nem lehet linkelni?
-
neooen
aktív tag
válasz
manchester85 #41071 üzenetére
Ha elolvastad az összes hozzászólásomat (nem volt sok), akkor szerintem egyértelművé válik, hogy nem olyan dolgokra vagyok kíváncsi, hogy Petike a pizzájára tesz kecsapot
, mert ő azzal szereti, Józsika meg nem tesz, mert ő azzal nem szereti.
"Az, hogy egy szakmai topikban segítünk másoknak bizonyos kérdésekben, az azt jelenti, hogy előállsz egy konkrét kérdéssel, és mi lehetőség szerint megpróbáljuk megválaszolni."
Ha olvasgatsz itt a PH-en más szakmai topikokat is, akkor látnod kell, hogy azok nagy részében hasonló kérdések hangoznak el, mint amit én feltettem. Érdeklődnek az emberek, hogy számukra melyik termék lenne a megfelelő, illetve milyen kellemes/kellemetlen meglepetésekre készüljenek fel kb.
Ha Isten ne adja egyszer rá kell fanyalodnod egy WP7-es telefonra és bejössz mondjuk a Lumia 710-es topikjába és hasonló kérdéseket tennél fel mint én itt a mai nap során, akkor ezt írnám Neked:Itt van egy jó kis összefoglaló:
NGA szedte össze a Lumia 710 "289"-es kommentjében a WP7 hátrányait:
"Hátrányai többek között:
- zenét, filmet, képet csak zune-n keresztül lehet rámásolni offline
- office doksit, pdf-et csak skydrive vagy email
- programot csak marketplace, és ennek 50% fizetős. Átlagár kb 2-400 Ft
- csak tango van voip-ban
- nincs meg BKV menetrend. De keszul.
- "csak" kb 50e alkalmazás van rá
- nincs ingyenes offline hangnavigáció (***ez ha jól tudom érkezőben)
- nincs equalizer
- kb 1 napot bir az aksi (ez kb minden okostelónál így van)
- nincs háttérkép, fix szinek vannak, kb 10-15
- benchmark teszteken lassabb a böngésző, mint az iphone 4s-ben
- nincs alternativ böngésző
- nincs skype, csak im+ egyelőre
- nincs Bluetooth file másolás
- nincs mass storageez pedig plusszban, ami hirtelen eszembe jut:
- kikapcsolt állapotban nem ébreszt és tölteni sem lehet így, mert be fog kapcsolni a készülék
- nem tudod megnézni, hogy kivel hány percet beszéltél
- emlékeztetőnél vagy teendőnél (?) csak a legközelebbit fogja mutatni, tehát ha 1 napra van 4 dolgod, akkor az időpontban legközelebbit mutatja csak, de ennek kiküszöbölésére van app
- amilyenre állítod a zenelejátszó hangerejét, olyan lesz a csengőhangod erőssége, tehát erre figyelni kell, hogy ha majdnem lenémítod és nem állítod vissza, akkor nem fogod hallani ha keresnek
- a telefonban sem tudod megnézni, hogy mekkora adatforgalmat generáltál eddig és alkalmazás sincs rá, ami ezt mutatná neked (és vszínű nem is lesz)
- a telefon tárhelye fix, nem bővithető microSD-vel vagy hasonlóval ."értékesebbnek tartom az életemet annál, mint hogy negatívumokon és egyéb marhaságokon gondolkozzak"
Azt hiszem 10-ből 9 ember a fenti listára azt mondaná, hogy igen ezeket lehet hátránynak vagy negatívumnak nevezni, de előnynek semmiképpen sem. Te lehet, hogy olyan vagy, hogy ha venni akarsz valamit, akkor csak azt kérdezed, hogy mitől jó ez a készülék. Én viszont ha venni akarok valamit, akkor sajnos meg kell kérdeznem, hogy mi az ami egyértelműen nem tetszene az adott készülékben. Ha minden olyan egyszerű lenne, mint a vasgolyó, akkor én is úgy állnék a dolgokhoz, ahogy te. Lehet azért kapom ezeket a számomra furcsa kérdéseket/kijelentéseket, mert nekem nem egyértelmű, hogy mennyire tökéletes is ez az iPhone. Bocsássátok ezt meg nekem, de ez (vagy nem ez) lesz az első okostelefonom és a WP7-en kívül teljes sötétségben vagyok.
"Semmi olyan negatívuma nincs, ami szerintem említésre méltó lenne. Inkább az, hogy más, mint mondjuk a droid vagy a WP7. Aztán persze ahány ember, annyiféle negatívum."
Ez a lényeg. Köszönöm, hogy válaszoltál, de te nem fogsz tudni nekem addig segíteni, amíg konkrét kérdéseket nem teszek fel. Te túl optimistán látod hozzám képest a dolgokat (ami nem baj), de én most a negatív dolgokra vagyok kíváncsi. Azt, hogy kinek mi negatív azt ne feszegessük, mert lesz/volt olyan aki érti, hogy mikre gondolk. Ittakary válasza olyan volt, amilyet valószínűleg én is adnék egy hozzám hasonló érdeklődőnek, ha lenne már ilyen telefonom. Ha valakinek van még hasonló észrevétele azt örömmel fogadom
. Béke
.
-
norbi2010
őstag
Valaki nem tud egy olyan zenelejátszót ami le tudja játszani a telefonnal letöltött zenéket?Úgy értem hogy meg tudja találni a zenét.Előre is köszi
-
xnace
őstag
Most akkor mivel lehet 4S-en 5.0.1-et Jailbreakelni? Absinthe szar, nem megy utána a zenelejátszó(iPad2, iPhone 4S-ek ugyanezt a hibát produkálják). Redsn0w, meg Custom IPSW betallózásnál is elhajt, hogy Not Supported Yet.
-
xnace
őstag
Sziasztok!
5.0.1 Jailbreak után másnál sem jó a zenelejátszó?
-
DanielK
addikt
válasz
samgar #39054 üzenetére
Szerintem jobb lett volna, ha meghagyják olyannak amilyen volt. Az iPod az Apple zenelejátszója, így maradhatott volna ez az elnevezés. Ráadásul kaptam egy új ikont, amit nem használok és csak a helyet foglalja. Vagy legalább lenne olyan jó a beépített videólejátszó, mint az AVplayer, amit most használok.
De ilyen az újságos is. iPaden ok, van létjogosultsága, de iPhone-on? Ki az aki 3,5 colon újságot olvas? A könyv még ok, mert a tördelése miatt olvasható, de a magazinnál már nem.
iPhone-ra is úgy kellett volna megoldani, mint az ibooksot, hogy ha kell, akkor letölthető az appstore-ból... -
johnny_gold
tag
Közben fejlemények: Kipróbáltam a jailbreak-et a 4S-en, sokkal használhatóbb lett úgy már a telefon, de nagyon zavart, hogy továbbra sem tudtam rámásolni rendesen dolgokat, hogy azok megjelenjenek a zenelejátszóban, vagy máshol, és a rendszer több másik pontja is nagyon körülményesen volt csak használható, egyszerűen nem ezt várnám egy okostelefontól... Hosszútávon csak a szívást láttam ezzel az egésszel, az eddigi majd 10 okostelefonnal nem volt annyi gondom, mint ezzel az eggyel egy hét alatt... Sikerült végül visszavinnem, szerencsém volt vele...
Valószínűleg holnap venném az utódját, főleg ugyanaz a 2 telefon az esélyes, amit már említettem: Galaxy Nexus vagy RAZR... Az eddig látottak alapján az előbbi kicsit szimpatikusabb talán, viszont drágább kb. 10 ezer forinttal... Tudom, hogy ez már off, de ha valakinek esetleg van tapasztalata valamelyikkel, jól jönne néhány tipp... Előre is thx!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Keef_Lee #35144 üzenetére
Most komolyan ez a szempont egy program esetében, hogy mit futtat elinduláskor és mit hány részprogram használja a netet ?
Na ne szórakozzunk már, ez tényleg szőrszálhasogatás, de olyan durva szinten, hogy ilyet még nem pipáltamEnnek semmi köze a program használhatóságához és funkcióihoz és ha ezek zavarnak, akkor tiltsd le őket a windowsban....
Amúgy szerintem az iTunes a legjobban használható zenelejátszó program, tökéletesen rendszerez mindent és a szinkronizálás is jó+ ilyen szintá backup semmilyen másik rendszernél nincs... -
norbi2010
őstag
Egy jó zenelejátszót tudnál mondani?Ez a Play It annyira nem jön be
-
norbi2010
őstag
Egy jó zenelejátszót tudnál mondani?Ez a Play It annyira nem jön be
-
Ocarina
aktív tag
válasz
vadászcsiga #33468 üzenetére
Köszi iPad-re kellet már egy szép zenelejátszó, mert a gyári elég gagyi.
-
Enjoy
addikt
Nah, elegem lett az iPhone zenelejátszójából..
Nyomtam restore-t, aztán a szűz iOS-re lekaptam az iTunes Store-ból az anno letöltött számokat, s azoknál nem volt semmilyen szaggatás (CoverFlow-nál).
Ezt követően próbaként felraktam kemény 2db albumot PC-ről, erre megint full szaggat minden. Töröltem utóbbi két albumot, de a szaggatás nem szűnt meg. WTF? -
jozsi252
veterán
válasz
WuuWuu #29135 üzenetére
Áhh nem, olyan kell amibe beledugom, és töltődik illetven syncelni tudok az itunes-al. 2 naponta töltöm átlagosan, rádugom este pár órára, másolgatok közbe zenéket rá meg ilyesmi, aztán erre nagyon frankó lenne. ez az ozaki nagyon jólenne csak feszül azt írja fórumtárs. Semmi extra nemkellene mint ahogy írtad is, hogy ébresztő zenelejátszó meg ilyenek.
-
nofi
addikt
Az alkalmazások topic eléggé kihalt, ezért inkább itt fárasztok a kérdéseimmel
1.Milyen zenelejátszó programot ajánlotok?
2.Olyan adatforgalom számláló érdekelne ami pl. havi kvótát néz, esetleg figyelmeztet ha túlléptem egy adott százaléknyit.
3.Emelkedő csengőhangot hol lehet beállítani? (már ha lehet) Ébresztésnél elég zavaró, hogy egyből ordít. Van esetleg olyan bevált ébresztőprogram amiben lehet ilyet?
4. Kéretlen reklámokat ki lehet kapcsolni? Pl. Blood & Glory most küldött valami olyasmit, hogy gyilkolásra éhes a gladiátorom, játsszak már vele, de tegnap meg a vakus program ajánlott valami 160 alkalmazásos csomagot... -
zaskar
senior tag
válasz
vadászcsiga #28388 üzenetére
Én is feltettem a Capriccio-t, tényleg az eddigi legjobb zenelejátszó, ami tud flac-ot, pedig már kipróbáltam párat. A fizetős mennyivel tud többet az ingyenesnél?
-
sipi83
aktív tag
válasz
TonTomika #27565 üzenetére
Szia !
Én egy hete használok egy Jabra BT3030-at.
Teljesen kompatibilis az 4S-el. 3-4 mp után "párosodnak" egymással.
A play gomb rögtön indítja a zenelejátszót a telón. A felső állapotsávban még a headset aksijának a töltöttségét is jelzi.
A hangminőség nem eget verő, de 3,5" jack van rajta azt dugsz bele amit akarsz.
Egy jobb fülessel sokat javul.A dizájn pedig vagy bejön vagy nem.
Esetleg itt az utódja: ClipperNálam best buy.
-
Enjoy
addikt
Elegem van már zenelejátszóból!
Coverflow eszméletlenül akad, más zenelejátszót alkalmazva nincs ilyen probléma, viszont mindegyiktől kifagy a telefon úgy 4-5percre (nem reagál semmire) - fél óra zenehallgatás után.
Nem tudom, hogy az iOS5, vagy az új iTunes frissítések állhatnak-e a probléma hátterében, de ez így iszonyat gáz!
iPhone-on volt restore, ill. iTunes-ból kitöröltem, majd visszatöltöttem a zenéket, de nem oldotta meg a dolgot.
Gondolkoztam azon, hogy egyes zenék albumborítója túl nagy, de beállítottam nekik full gagyi 200x200 pixeles képeket, akkor is csinálja a coverflowJöhetne egy-két tipp, hogy mit próbáljak még ki, hogy észhez térjen a zenelejátszó.
Szerk.:
Nem iPhone 4S feature, mert 4-gyel is ezt csinálta iOS 5 alatt.. -
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy kicsit unalmas de megint találtam egy zenelejátszót ez annyiban más mint az eddigiek hogy lejátsza többek közt a .flac formátumot, és ami még ennél is érdekesebb hogy egy komoly equalizer van beépítve. Kezeli a gyári lejátszóba feltöltött zenét is, plusz lehet bele feltölteni. Maga a felület elég csunyácska dehát amíg nincs szebb, jobb, olcsóbb addig ez is jó erre a formátumra. A leírás ázsiai de a program angol. Aki flacot hallgat annak érdemes kipróbálni, most ingyenes:
Capriccio(카프리치오) - 최고의 오디오 플레이어SÖ ha itt vagy mondj róla véleményt.
-
vadászcsiga
félisten
SÖ
Egy újabb zenelejátszó: Music Player All-in-1.
Teszteld.ittakary
Ne ijedezz már annyira a refurbishedtől, jó a te eseted most más tényleg bontatlant kellene kapnod de ez is teljes értékű telefon különben nem indulna újra a gari. Máyköl is megmondhatja. -
HUTCHDB
nagyúr
na frissítettem 5.0.1-re, elegem lett az akkumulátor szarakodásából.
holnap kiderül, hogy van-e változás!ha már így zenéről, hangzásról beszéltek, akkor kérdezném, hogy van -e free zenelejátszó, ami viszonylag jó minőségű és van benne hangszínszabályzó?
sok régi zenét hallgatok, amihez sajnos kell az eq. -
HUTCHDB
nagyúr
ajánlatok már legyetek szívesek jó zenelejátszó programot!
-
Ragnar95
félisten
Már 3 napja van meg az iPhone 4S-em és eddig nagyon örülök neki, hogy e mellett döntöttem
Az iPod Touch után végre normális a kamera, van GPS és a telefon funkciók használatához sincs szükségem egy sokkal gagyibb telefonra
A fogása is sokkal jobb, pedig az iPod-ét is szerettem, de ez mégjobban az ember kezébe simul és jobban benne is marad
Viszont lenne 3 kérdésem:
1.Az miért lehet, hogy a kamera néha nem autofókuszál? Így elég életlenek lesznek a képek, viszont ha kézzel tap to focusálok, akkor tökéletes lesz a kép.Ez vajon miért lehet?
2.A fülhallgató gombjaival lehet számot váltani a gyári zenelejátszóban JB nélkül?
3.Néháy program/játék rosszul települt fel és most miután elindítom őket, egyből kilépnek.Ha letölröm és újra felteszem őket, működnek, de elvesznek a mentéseim.Ezen hogyan tudnék segíteni azon kívül, hogy várok a frissítésükre? -
Ragnar95
félisten
válasz
Cybertrone #21481 üzenetére
A zenelejátszó fapados?
Mi hiányzik belőle?
Telót rákötöd a gépre, iTunest elindítod,rámész a telóra, Fotók fül és kiválasztod a mappát, ahonnan rá akarod rakni őket -
Cybertrone
veterán
válasz
majestic #21477 üzenetére
Nekem is van bankkártyám... mert ugye ez kell a mai világban de nem fogadta el!
Amúgy eddig tetszik a telefon... a kékfogtól meg kell válnom, meg a zenelejátszó kicsit fapados, esetleg van valami jóféle az appok közt amit ajánlotok?
Ja meg itune-al hogy lehet fenyképeket a telóra lőni? Csengőhangot már tettem rá, de fenyképet? -
Kashim
őstag
A 3G nem támogatja a multitaskingot JB nélkül. Tehát ha gyári rendszert restore-oltál, akkor most már nincs olyanod. Sajnos hardverileg már nem egy mai "gyerek" és már az alapjáratnál is jobban belassítaná a készüléket, ha engedélyezték volna ezt a feature-t.
sarkan
Függetlent minden további nélkül. Viszont be kell állítani a mobilnet elérést a settings -> general -> networkben. (apn beállítások)Lmh
Igen, kivéve zenelejátszó meg pár alapból a rendszerben lévő app. (mail + safari is talán valamilyen szinten) -
CoDWaW07
őstag
Nektek jelentkezett az hogy ha zenelejátszóban hallgattok IOS5-ön zenét, bekapcsoljátok a kamerát és utána amikor bezárjátok a kamerát akkor nem folytatja a zenét?
-
vadászcsiga
félisten
Ez nagyon jopofa koszi a tippet!
Ohh sorry most olvasom a helyreigazitasod.... kar ertetipSkip
Mégsem annyira rossz a helyzet, jobban megnézve úgy működik hogy a beépített lockscreent bekapcsolva működésbe lép a közelségérzékelő így zsebre dugva kikapcsol a kijelző de ugyanakkor irányítható marad úgyhogy stornózom a stornót, mégis paraktikus kis zenelejátszó. Kiváltja a távirányítós headsetet.
Sajnos közben újra fizetős lett de sztem ennyit is megér. -
vadászcsiga
félisten
Ötletes új zenelejátszó tipSkip. Koppintással vagy tapssal vezérelhető, pl. futáskor, bicajozáskor zsebben a teló, 2 csapás a combunkra és jön a következő szám.
Töltsétek amíg ingyé van.
Zene minöségéről nem tudok nyilatkozni. -
Aidan85
aktív tag
Hali!
A következő a helyzet. Múlt héten újratelepítettem a windows 7-et, mert kezdett öregecske lenni (kicsivel több, mint 8 hónap
), meg ha már újratelepítünk, akkor az iPhone 3G-t is restoroltam, és friss 4.2.1-et nyomtam rá... Egészen máig meg is voltam elégedve az eredménnyel, viszont ma jött el a napja, hogy az iTunes-ba visszahúzzam az albumokat és szinkronizáljam őket a telóra...
Az mp3 fájlokat hibásan kezeli azaz, sztem rossz codec-el próbálja megszólaltatni őket, ami a következő eredménnyel sikerül:
mp3
Ez a következő számból az első perc volt: Come back cleanaz m4a kiterjesztésű fájlokat gond nélkül játssza...
elindítottam itunes telepítőt, és javítást kértem, töröltem, majd újra telepítettem, ugyanez az eredmény...
minden más zenelejátszó, ill. lejátszó ami van a gépen gond nélkül kezeli az mp3 fájlokat.Ötletek???
Aidan85
-
manchester85
veterán
Itt nem a folyton online, inkább a bármikor online megfogalmazás lenne a helytállóbb.
És nem is feltétlenül a többfrontos elérhetőségen, hanem a korlátlan információszerzésen van a hangsúly. A legtöbb dolognak az ember könnyedén utána tud nézni a neten, gyakorlatilag minden ember életének mindennapos része a net, és remek érzés, hogy ma ez már a zsebünkben van.
Ma már havi pár 100 forintért túlforgalmazási díjmentes netet kínálnak a szolgáltatók (ami tulajdonképpen korlátlan.)
Pont hogy a fényképező vagy a zenelejátszó egy specifikus feature (előbbiért fényévekkel jobb teljesítményű céleszközök vannak, utóbbi pedig gyakorlatilag a sokkal olcsóbb kategóriának is része).
Valahogy erőltetettnek érzem én ezeket az érveket. Az iPhone koncepciója eleve nem ezekre a céleszközökre, hanem a kompromisszummentes használatra lett kihegyezve. Akinek jó fotós teló kell, az vesz egy N8-at.
-
DanielK
addikt
válasz
mondomén #14544 üzenetére
07.27. óta megvan a telefon, de nem tudtam, hogy a home gomb 2x-i megnyomása után a képernyőzárnál is tud behozni dolgokat. 4.3.5 alatt ugyebár a zenelejátszó irányítását megkönnyítő kezelőgombok jönnek elő. Eddig mindig beléptem az iPod alkalmazásba és úgy állítottam a zenéket. -
vadászcsiga
félisten
Találtam egy pofás zenelejátszót Play It néven, semmi extra olyan mint a gyári annyi kölönbséggel hogy gesztusokkal lehet irányítani meg kicsit szebb. Most ingyenes.
-
Ragnar95
félisten
válasz
rolcsibácsi #11014 üzenetére
A szinkronizálós résznek az az előnye,h mindent magától rárak, én pl nem szeretném másolgatni rá a dolgokat, azon kívül ilyen jó bakcup sehol máshol nincs+ én mint zenelejátszó imádom az Itunest, mivel 5-6 helyen vannak a gépen a zenéim, de így egyben látom őket áthelyezés nélkül, nekem nagyon bejön a dizájnja és a kezelőfelülete is
Windowson sajna kicsit lassan indul el (és nem a gépemmel van a gond, core 2 duo 2,93ghz sztem bőven jó), de am szerintem sokkal jobb, mint bármelyik másik zenelejátszó v szinkronizáló progi... -
Utazni készülök.
Szükségem lenne egy zenelejátszó és egy video lejátszó programra.
Zene: Jó lenne,ha lenne benne EQ, de ami a fontos, a Wi-Fi sync, hogy iTunes náélkül tudjak zenét felrakni.
Videó: itt is a Wi-Fi sync és a feliratkezelés a fontos. Megvettem régebben az OPlayert, de most egyszerűen a feliratokat nem kezeli, nem tudom beállítani a kódolást ISOLatin2-re, ahogy kell, hogy megjelenítse, mert NINCS a listában.
iFiles nem játszik, mert ok, hogy oda Wi-Fi sync-el rá tudok tenni mindent, ha innen nyitok meg egy filmet pl. OPlayerben, úgy szaggat, hogy "öröm" nézni.
Tehát fizetnék 2 külön programért (audio vs videó), ha azok tudják, amiket leírtam. -
DanielK
addikt
Saját vélemény (manchester85 miatt írom), hogy vedd meg, mert megéri. Előtte SGS-em volt (páromé lett), de ott a GPS sz**akodott, a naptár sem jött be (többször fc-zett). Váltottam és megérte. Nekem ez most teljesen megfelel, mert a kijelző lehet, kisebb méretben, de a felbontásbeli különbség sokkal többet ad. Vodánál is és T-Mobile-nál is van ingyenes GPS-es szoftver Moi térképpel a telefonra (T-Mobile - Navigon, Voda - iGo). Teljesen jól és gyorsan talál jelet. A zenelejátszó meg fantasztikus. Kihangosítva a telefon egy kisebb bulit is elvisz a hátán!
AppStore-ról ne is beszéljünk... -
pr0bi
senior tag
válasz
DanielK #8550 üzenetére
Van egy ilyen rossz érzésem nekem is, hogy leghamarabb csak jövőre kezdik árusítani itthon, utána meg jön az i6. Csak nem tudom eldönteni, hogy megér e annyi várakozási időt a dolog, dupla magos cpu baromira nem érdekel, ahogy a fényképező se annyira. Amúgy egy 5 éves nokiát cserélnék le azt is csak azért mert kéne egy jó zenelejátszó, gps, telefon ha lehet egyben
-
Gaabor80
aktív tag
Mivel az autóban tudok zenét hallgatni, és ha dolgozom akkor a PC-is ad ki hangot, így nincs szükségem zenelejátszóra.
Két kiszemelt teló van ami tetszene, de elég nehéz a döntés.
A másik a SGS 2, két nagyon más világ, mindkettő máshogy jó. Symbian után nem tudom melyik lenne a jobb választás, így még gyűjtök egy kis infót mindkettőről. Ha valakinek van hasonló tapasztalata, megoszthatná velem...Köszönöm a válaszokat.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
FuRiONight #5409 üzenetére
Zenelejátszó: EQu - the quality equalizer
Médialejátszó: OPlayer Lite
Miért nem a 4.3.2-őt rakod fel?
Mert az összes 4.3.x lassú mint a nicknevem.
A 4.2.1 3GS-en olyan mint az álom, mint kés a vajban fokozzam még? -
FuRiONight
addikt
Tudnátok egy zenelejátszót ajánlani amiben van equalizer és egy olyan médialejátszót ami felismeri és lejátsza az avi fájlokat?
vadászcsiga: Miért nem a 4.3.2-őt rakod fel?
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest