- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
30 m2-es nappali / étkező kombóba keresnék az 50EX780-amhoz mondjuk br. 250k-ig valamilyen belépő hangrendszert. Nagyon kicsi tv-hez, több filmezéshez és némi konzolhoz, zenéhez (úgy a háttérben).
Kezdetben soundbar vonalon indultam el a méret miatt, de akkor láttam, hogy már hagyományos, fa dobozos hangfalszettekből is találni relatív "kompaktabb" méretű megoldásokat, így jutottam el most a Yamaha NS-PB150 5.1-es szetthez.Van esetleg tapasztalat, vélemény erről? Vagy ebben a méret kategóriában (sajnos fizikailag ennél nagyobb méretű, főleg álló frontsugárzók biztosan nem férnek el) erősítő nélkül 150k-ig milyen gyártót / modellt nézegessek még?
Ahogy látom ennek a mélye aktív, ez meghajtja a maradék 5 hangfalat, vagy kell hozzá egy erősítő?
Bocs, ebben zöldfülű vagyok.Köszönöm!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Nemir Ombe #25408 üzenetére
Köszi!
Egy a baj, nincs más színben, mint cseresznye.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest