Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    (#4756) Amartus
    Hali.
    Garis írtam is nekik azt mondták,hogy vigyem be azt letesztelik 15napon belül,de csere kártyát addig nem kapok ezért patt helyzetben vagyok.
    Mondták garanciában cserélik minden infót elküldtem nekik persze nem tetszett nekik az MSI A program meg kérdezték miért használok Giga termékhez MSI A.
    Hát miért gondolom nem kell senkinek ecsetelni.
    Persze az oltásra már nem jött válasz,de ők tudják ők a szakik.
    Mondtam bemegyek 5perc alatt le tesztelhetjük erre á dehogy az átfutási idő 15nap :W
    Vicc rendelhetném meg a kártyát 5 perc alatt mondhatnák ez itt marad azt viheted na ennyit az Ipon szerviztől nevetséges.

    (#4760) tikshow
    Gondoltam mivel jól megkenem a száját a karinak egy kicsit felemeltem profilban a ventilátor fordulatot ami ritkán volt egy +20% több kb 70 körül max FurMark,és egyéb kártya fűtő játékoknál,programoknál.
    Jogos az állításod tényleg utólag mérve 5fok a különbség,de még finomhangolási fáziskor észleltem,hogy nem stimmel valami.
    Ami vicc mintha nem is lenne csapágyas.67% pontosan tök csendben van 68% néha -néha halható a furcsa zörej 78%ig.80% fölött meg megint csöndben van érdekes.
    Most egyenlőre marad egy ilyen miatt nem érdemes cseréltetni lehet szarabbat kapok azt megint várhatok heteket az újra bár lehet egy év múlva mikor eladom valakinek kicseréltetem,had örüljön a friss ropogós kártyának.
    Kicsit vacilálok legyen ne legyen csere,de az a tizenöt nap egy játék,számítógép függőnek felér egy dózis halálos nyugtatóval.

    [ Szerkesztve ]

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák