Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balint107

    aktív tag

    válasz flymi #30455 üzenetére

    Hát elég komplikált akkor, én pedig csak amatőr vagyok, aki sokat tapasztalt alkatrész ügyben :D Sok videokártyát leteszteltem már a gépembe, amik többé kevésbé működőképesek voltak. A GTX 650 szintet hozó r9 270X-et nem tudom, hova soroljam :D.

    Szóval. A kártya és a pinek szerintem jól vannak bedugva (máshogy nem is tudod megoldani) illetve direkt azért van úgy kialakítva, hogy 6 és 8 pines csatlakozóhoz is jó legyen, szóval 6 pin esetén kettőnek lógni kell a levegőbe. Illetve egyszer volt, hogy nem dugtam be az Asus GTX 760-nál, és akkor rendesen jelezte a gép, hogy szükség van még arra a csatlakozásra, de nem az, hogy meg se reccen a gép.

    Szóval ha lenne rá mód le kéne tesztelni más gépbe a kártyát..
    De ha táp csere volt milyen az új táp? TT hamburg tápot mondjuk nem ismerem.
    De nem mindegy hogy gagyi táp-e vagy sem függetlenül attól hány wattos, bár az meg a másik fontos kérdés, egy 600W-os mindenképp kell egy ilyen kártyának. Gagyibból lehet több is, illetve lehet 1000W-os is ha amúgy a táp sz*r. Chieftec az jó (nekem mindig az volt sokféle) de van még egy pár jó táp, meg egy rakat gagyi is.

    Én elsősorban a táp és a kártya körül nyomoznék, esetleg más gépbe kipróbálva (ismerős).

    Mondjuk azt nem értettem:"VGA nélkül simán indul-megáll-újraindít, amit csak akarok." ez azt jelenti teljesen jó a GTX 770 nélkül? Mert lehet csak az új táp nem bírja a kártyát, vagy valóban rossz lett a kártya is...

    De ha szakemberhez viszed annak sec-perc alatt ki kéne hámoznia egy ilyen problémát szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák