Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz INMOTEP #35646 üzenetére

    Ezt a választ nem vettem eddig észre.

    Ezért is emeltem ki azt a részt amit írtál, mert úgy említetted vagy abból a szövegkörnyezetből úgy jön át, hogy akinek már egyszer volt működő GTA V a gépén, de bármilyen okból kifolyólag nem akarna elindulni és megoldhatatlannak tűnik a probléma elhárítása annak újból le kellene szednie vagy akár gép újratelepítésből adódóan ismét le kellene töltenie a 66GB-os GTA-t ami valóban problémás lehet annak akinek lassabb nete van.

    Erre reagáltam, hogy ha bármi okból kifolyólag hibaüzenetek keretén belül vagy csak úgy nem akarna indulni a Steam-es verziója a GTA-nak (vagy legyen szó bármely egyéb játékról amit Steam-ből indítanánk) és előző napokban-órákban-percekben még működött akkor az általam linkelt képen található opciók közül a legalsó azaz "Verify integrity of game cache" avagy "Játékfájlok épségének ellenőrzése" gombot megnyomva ellenőrzi a Steam a játék fájljait és ha valamiben eltérést talál akkor javítja.

    Vagy ha valakinek lassú a nete és nem akarja újból leszedni a játékot (ami egyre nagyobb lesz) annak elég készítenie egy visszaállításra alkalmas fájl csomagot (linkelt kép) amit csak a Steam tud használni és máris vissza lehet tölteni a játékot.

    Továbbá azt is meg lehet adni, hogy ha ki akarjuk írni, akkor mennyi CD vagy DVD-re szeretnénk, hogy bontsa esetleg ha gépen tárolnánk akkor egybe is lehet hagyni vagy darabolhatjuk:

    Jelenleg 66GB mellett a GTA V így menthető le:

    - CD 640MB: 60db :D
    - CD 700MB: 55db :D
    - DVD 4.7GB: 9db
    - DL-DVD 8.5GB: 5db

    Az egész procedúra az én gépemen ha 1db nagy fájlba szeretném lementeni a játékot akkor 63GB-ot foglal és 45perc alatt kész vele a gép.

    Amit tudok mozgatni adattárolóról adattárolóra és a világban bárhol is legyek a Steam-be belépve és a nálam lévő adattárolóról betöltve a játékot tudom indítani, letöltés nélkül. Maximum betöltés után még érdemes ellenőrizni a játék fájljait, hogy minden rendben legyen.

    Nekem ez a lehetőség 11 év alatt mióta Steam-et használok 2-3 alkalommal segített. Az egyik a GTA V volt, mert anno érkezett frissítés, elkezdte letölteni, de valami miatt váratlanul rövid időre megszakadt a net. A frissítés látszólag rendben lejött és feltelepült, de a játék már nem indult. Pár kattintásból és kis várakozás után ismét indulhatott a játék.

    Plusz egy újabb pont a Steam-es verziónak a dobozossal szemben.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák