Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaccss

    tag

    Nyilván felfogtam, hogy nem minden problémára lehet megoldást találni. De az nem normális, hogy bármit beírok ide, egyikre sincs megoldás, bonyolult se. Nem szoktam minden kis izé problémával beírni ide, hanem csak olyanokkal, amikre már nem találtam egyszerű megoldást. A gmail központnak hiába írnék.

    Kipróbálhatná itt mindenki, aki nekem írt itt, hogy megír 1 piszkozatot, megvárja míg elmentődik, aztán nyom 1 frissítés gombot. Ha nyitva marad a piszkozat, akkor nálam van a hiba, ha nem, akkor nem. Egyszerű.
    Mindenki megírja milyen rendszeren csinálta. Win7 64 bitesem és 32 bites Mozilla 56-om van, de előtte a 47-essel is megvolt a hiba. Kinek milyen rendszere van? Opera, IE, Cyberfox, Palemoon, stb. böngészőkkel is ez van nálam.

    Szerintem központilag lett valami elállítva a google-nál, mert egyik napról a másikra változott meg minden.
    Nekem fontos hogy a piszkozatok mindig ott legyenek, mert többet használok minden nap. Ráadásul több Mozilla profilom van, és mindegyikben használok így piszkozatokat. Most egyik helyén sincs ott a szokásos piszkozatom, így nagyon nem jó az egész, mert így semmi értelme a külön csak ezekért nyitvahagyott gmail lapoknak. Nekem így jó ez a piszkozatos dolog, mert nem fogok mindent minden nap mentegetni a saját, amúgy is már tele lévő 120 GB-os SSD-mre. Kéne már egy min. 512 GB-os, de még mindig csilliókért adják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák