pár napig otthon offline vagyok.. 
De neked küldök vagy 20 invite-et. Majd rakd fel pls.
AMD Ethernet kártya, RJ45 és ST optikai csatlakozóval, PCI eladó

pár napig otthon offline vagyok.. 
De neked küldök vagy 20 invite-et. Majd rakd fel pls.

bocs hogy most olyat kerdek ami mar talan le lett irva, van gmailos cimem mar de most szeretnek masokat is beregisztralni.
Hogy lehet invitalni vagy meghivokat letrehozni?
(nem az erdekel, hogy itt a link es regisztralj hanem, hogy mikent lehet a meghivokat letrehozni)
most atbongeszem a temat gondolomm errol szol az egesz 
thx![;]](/dl/s/v1.gif)
ah megvan 
ezeket az oldaso kis xarsagokat sose szoktam megnezni mindig reklamnak vettem 
[Szerkesztve]
ˇ7ˇ - out of office -

És az ilyesmit hogy kell lefordítani?
START_BOLDQUERY_STEND_BOLD - START_BOLDNUM_GROUPSEND_BOLD of START_BOLDNUM_GROUPSEND_BOLD

Üdv!
A gmail kezelőfelületét nem lehet fordítani?
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

Én is besegtenék.
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

ja a zöldeket ugyanúgy kell hagyni, mivel azok a parancsok.
de most a groups megy, utána kapunk újat, lehet a gmail-t 
de a link, aki még mindig nem találná:
Bővebben: link
lehetőleg, ha olyan kifejezésekre bukkantok, akkor nézegesetek előtte szét az eddigi fordítások között, hogy minden jól menjen !

Jöhetne fel egy pár invite.
A gmailt miért nem lehet még fordítani?
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

Kellene invit.

Már lassabban jönnek a megabájtok.

A fordításnál: Kérlek, vagy kérünk?

Ment jópár invite 
A fordításnál sokat segítene,ha ott lenne a szövegkörnyezet.Amit nekem adott be,ott mindig azt mondta,hogy most épp nem tud szövegkörnyezetet adni.Úgy meg nehéz jó fodítást csinálni 

Láttam, köszönöm.

Van nekem is csomo invitom, ha valakinek kell dobjon meg 1 mailel.
-TiMoN- ( Prohardver!... ''mert megérdemlem... szerintem... szerinted?!")

Nekem elkuldhetned a kisbes kukac gmail pont com emailcimemre oket.

UP

Mi a kutykurutty vammá a guglival??Nem hajlandó bejönni,mindig server errort ír ki.Szobatársam gépén bejön,de csak a listát tölti be,a leveleket már nem hajlandó megnyitni.Az ő levelei mennek simán 

egsz delelott nem ment nekemse. most mar jo
van 50 invite -em
lowfast

Külj el b14-nek párat és ő kiteszi publicba,hogy mindenki kaphasson a jóból 
esazhogy?
b14 mailcime send-send-send-send...?
lowfast

Dobtam 30 invite-ot b14 honlapjára.
Aki hülye, haljon meg!

Küldöd tetszőleges saját emilcímre, aztán a levélből a linkeket feltöltöd az oldara. (Bemásolod a szövegmezőbe és ok.)
Aki hülye, haljon meg!

Vagy a magadnak küldős módszerrel,vagy küldöd b14nek a kisbes kukuc gmail pötty comra.

A gmail-ben egy rakás nyelv közül lehet választani. Magyar miért nincs még? Sokan jelentkeznénk fordítani, de még lehetőséget sem adnak rá...
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

gmail.com támogat pop3-at outlook-os lekérdezéshez??

Bővebben: link
jut eszembe, a gmail oldalán is engedélyezned kell a pop3 lekérdezést, alapból ki van kapcsolva
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Persze, csak a beállításoknál be kell jelölni Bővebben: link meg bekonfigurálni a levelezőprogramot. Nézd meg a Help menüpontot, pl Outlook Express esetén: Bővebben: link, Outlook 2003 esetén: Bővebben: link

nagyon kúl már csak a kérdés hogy hol tudok csinálni magamnak mail accountot?
mert a gmail.com-on nem látom a register négyzetet.. 

A b14.uw.hu honlapon kattintasz egy linkre.
MOD: egyébként a prohardver fórumán kb. 1700-szor szerepel a b14.uw.hu gmail invitációs honlap, mivel benne van az aláírásomban, de még attól is több helyen, mert a Siansiéban is benne.
[Szerkesztve]

nagyon köszi!
reggelni már sikerült 
igazad van, elnézést, csak már hulla fáradt vagyok, ha hajnalig beszélnénk, akkor sem vettem volna észre most, az hót ziher
[Szerkesztve]

Firefoxhoz új verzió (0.5 béta5) a Gmail Notifier kiterjesztésből, több új funkcióval, magyarul: Bővebben: link
(Telepítése: a linken jobb egérgomb, lemented a gépre, és az egérrel ráhúzod a fájlt a Firefox ablakára. A végén a programot újra kell indítani. Elvileg Mozillával és a Netscape 8 bétával is használható.)

angol van?

Persze, a ''hivatalos'' verzió itt van belőle: Bővebben: link
De az enyémben is benne van az angol is, attól függ csak, milyen nyelvű a Firefoxod. (Ha angol nyelvűre teszed fel, angol lesz.)

felraktam. kíváncsi vagyok hogy fog jelezni 

Rakom felfelé.
Ki segítene a b14.uw.hu honlapon törölni az inviteokat?

Be is állítottad? Egyébként úgy nézem, ebbe a verzióba belekerült egy olyan bug, hogy nem nullázza a számlálót, ha az ikonra kattintok.

hehe, azt hol?

Jobb egérgomb az ikonon vagy a gombon, és meglátod...
(Meg persze bejelentkezni se felejts el, különben nem fog jelezni... A beépített jelszókezelőt használja, szóval ha megjegyezteted vele a jelszót, akkor nem kell vele többet szórakozni.)
[Szerkesztve]

nekem az options szürke nem is tudom használni 

Szürke? Azt hogy csinálja?
És ha az Eszközök / Kiterjesztéseknél nézed?

sikerült megcsinálnom, műxik az outlookból is a gmailem végre, pofon egyszerű volt 
úgy állítottam be hogy weben is ott maradjon minden mailből egy másolat.
nagyon ott van ez a gmail egyelőre 

ott nézem, tools, extensions, ott meg jobbegérklikk, és a menüben csak a move up meg down, meg az uninstallra meg a disablera enged klikkelni.
az optionsára nem

hogy kell ezeket az ajánlási linkeket csinálni hogy más is tudjon mailt csinálni?

Hamarosan kapni fogsz invite-okat. (max 50-et) Ezt írja, ha belépsz a webes felületen. Onnan tudod ezeket küldeni általad válaszott emilekre. Ez egy levelet küld a megadott címre amiben benne lesz egy olyan link, mint b14 oldalán vannak.
Ha magadnak küldöd a leveleket, akkor fel tudod őket dobni a közösbe b14-nél.
Aki hülye, haljon meg!

Nos, nem tudtam, hogy hová kellene írnom az 1702. hozzászólásomat, de ez a topic érdemli meg szerintem legjobban.

jól látom, hogy gmail-ben nincsen delete gomb???